2777
2789

الان از کنکور حدودا 2 ماه گذشته و من پزشکی قبول شدم ولی حس میکنم اثار روانیش تازه داره خودشو نشون میده اون استرس هایی که‌کشیدم 

ریزش موی شدید دارم مدت هاست به رژلب نزدم منی که انقد برای بودم موهامو به زور شونه میکنم تا 5 عصر می‌خوابم جدیدا وسواس گرفتم که به هرچیزی دست میزنم باید دستام رو بشورم و حس میکنم نکنه فلان بیماری رو بگیرم 

اصلا بددل نیستم ولی بدم میاد از دست زدن به خیلی چیزا مخصوصا وسایل بقیه  

از نظر روحی مشکلی نیست خوشحالم و اوکیه همه چیز به آرزوم رسیدم و خدارو شکر میکنم ♥️اما این علائم رو چه کار کنم  حس میکنم از نظر روانی اگر این وسواس ادامه پیدا کنه واقعا حاد میشه 

یه بار وقتی کلاس دوم بودم پدرم دوسال منتقل شده بود جنوب کشور خیلی بهم دوریش فشار می آورد وسواس گرفته بودم آب دهنمم حتی قورت نمی‌دادم ولی وقتی برگشت حالم خوب شد کامل 

راهی هست ؟؟

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

مرحبا ابجی اصلا اعتنا نکن ، بهش فک نکن ، ان شالله از سرت بره

ممنون دعا کن برام 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دم نماز صبح یه وضوی بگیر با خدا راز و نیاز کن

ممنون حتما