2777
2789
عنوان

ماجرای مشکوک

| مشاهده متن کامل بحث + 1240 بازدید | 28 پست
باید اول مطمئن میشدین خبب بعد وادد عمل میشدین  این خانمم اگه ریگی تو کفشش بود اسم شوهرشو نمی ا ...

خب عزیزم ممکنه اشتباه پیش بیاد این آقا چطوری مطمئن گفته که شماره زن توعه زنگ زده

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا شما هم باید سریع اسکرین میگرفتین نگه میداشتین

برا من همون اسکرین فقط هست البته دیروز اسم اون آقا رو آورد که بنگاه داره ولی من بازم مشکوکم 

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗
چطوری شک کردی به این شماره و بهش زنگ زدی در حالی که اسم مرد روش بود؟

اسم مرد نبود از ایرانسل من دیدم و به شماره مشکوک شدم شاید باورت نشه ولی هی با هم آنلاین بودن خواستم پاکش کنم که زنگ زدم زن بود مطمئنم چته ساختگیه 

به نظر من ته توعه شوهرشو دربیار ببین با شوهرت دوسته یا نه کدام مردی گوشی مشترک خانوادگی دارن که این ...

آره دوست شوهرمه ولی خب یه سوتی داد گفت مرده ماله مشهده ولی زنه زابلی بود

اخه الان دیدم به اسم محمد ذخیره شده

تازه ذخیره شده مطمئنم اخه قبلا ندیدم این اسمو

خب عزیزم ممکنه اشتباه پیش بیاد این آقا چطوری مطمئن گفته که شماره زن توعه زنگ زده

قضیه کلا بوداره 

همسرتون چی میگن؟

زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:)      غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺
قضیه کلا بوداره  همسرتون چی میگن؟

چیزی نگفت گفت پیش دوستم آبروم رفته کلی عذر خواهی کردم

چیزی نگفت گفت پیش دوستم آبروم رفته کلی عذر خواهی کردم

انگار دست پیشو گرفتن که پس نیوفتن:)

زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:)      غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺
انگار دست پیشو گرفتن که پس نیوفتن:)

میگم واتساپ وب نصب کردم رو گوشیم بعد بالا صفحه نوشته بود واتساپ دب موجود اس منم اعلانات واتساپ گوشی شوهرمو مسدود کردم متوجه میشه که پاک کنم نمیخام درد سر بشه

میگم واتساپ وب نصب کردم رو گوشیم بعد بالا صفحه نوشته بود واتساپ دب موجود اس منم اعلانات واتساپ گوشی ...

ای بابا