2777
2789
من گفتم خیلیزخوشحالرشدم عزیزم الهیرکه زندگیتون با خیر خوبی شروع بشه. گفت از این ادها برا من در نیار ...

از سن خودتون، ایشون و برادر شوهرتون میگین

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
برادر همسر منم مارو خیلی مثال میزد  آخرش بهم زدن تموم شد

خیلی اشتباه مثال زدن. اینجوری فقط باعث کدورت میشه. میتونه دلیل های خودشو بیاره...مقایسه کردن برای هیچکس خوشایند نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی اشتباه مثال زدن. اینجوری فقط باعث کدورت میشه. میتونه دلیل های خودشو بیاره...مقایسه کردن برای هی ...

این آدم خیلی سطح پایین هست اصلا باهاش همکارم نشو حیف شعور و شخصیتت تا جایی که میتونی ازش دوری کن لازم نیست بگی بقیه چکار کنن 

به پدر شوهر و مادرشوهرت بگو مقایسع من با عروسه جدیدتون چیزی جز کدورت نداره ، دیگه حرفی از مقایسه نیارید ، زمونه عوض شده هر کسی هر جور دوس داره زندگی میکنه ، اون هم ادمه دوس داره به روشه خودش زندگی کنه

من و همسرم حدود ۳۰. برادر همسرم ۳۷ همسر آیندشون ۲۹ یا ۳۰

من با توجه به حرفهایی که گفتند فکر کردم زیر ۲۰ سال هستند. سن کمی هم ندارند چقدر حرفهاشون عجیب بوده. چطوری برادرشوهرتون باهاشون آشنا شدن؟

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
خیلی اشتباه مثال زدن. اینجوری فقط باعث کدورت میشه. میتونه دلیل های خودشو بیاره...مقایسه کردن برای هی ...

بله موافقم 

ماهم مثل شما بهشون تاکید کرده بودیم نگاهشون ب ما نباشه چون آدم ها باهم متفاوت هستن 

صرفا بخاطر ما بهم نزدن ولی بی تاثیر هم نبوده این عامل

شما تقصیری نداری عزیزم شما مدل خودت زندگی کن قرار نیست همه از شما راضی باشن ی چیزایی دست شما نیست 

به پدر شوهر و مادرشوهرت بگو مقایسع من با عروسه جدیدتون چیزی جز کدورت نداره ، دیگه حرفی از مقایسه نیا ...

دقیقا همینطوره من با اینکه خودم عروسی نگرفتم هر کسی ازم میپرسه تو نگرفتی حسرتش به دلت نموند میگم به من کاری نداشته باش خودت باید بفهمی چی دوست داری و چی بهت آرامش و خوشحالی میده. حرف آدم هایی مثل من اصلا نمیتونه کمکت کنه

شما چقدر باوقار و خانومانه رفتار کردی.....معلومه پشت سرت خیلی تعریفتو شنیده که اینجوری شمشیر را از رو بسته....من بعد کلا درحد سلام و علیک باهاش هم کلام شو تا یکم زمان بگذره و یکم نسبت بهت آروم تر بشه.....

یه روز خوب میاد

من با توجه به حرفهایی که گفتند فکر کردم زیر ۲۰ سال هستند. سن کمی هم ندارند چقدر حرفهاشون عجیب بوده. ...

در جریان آشناییشون نیستم گلم. اما خب ما از لحاظ ظهاری هم خیلی تفاوت داشتیم وقتی دیدمشون. از کسی که اینقدر به ظاهر اهمیت میده و براش قطعا اولویت داره خب قطعا کار اشتباهی بوده اینکه ساده زندگی کنن. 

من به این دلیل احترامشون رو نگه داشتم که همیشه حفظ خانواده برام اولویت بوده و اگر یه دوست بود واقعا یه جور دیگه جوابشون رو میدادم

شما چقدر باوقار و خانومانه رفتار کردی.....معلومه پشت سرت خیلی تعریفتو شنیده که اینجوری شمشیر را از ر ...

نظر لطفته دوست خوبم. حس میکنم حتما خیبی تو فشار بوده اما نتوسته تشخیص بده که مقصر این فشار ها من نیستم. قطعا تا وقتی شرایطش اینجوریه هر باری منو ببینه انگار که داغ دلش تازه شده و بهتره جلوی چشمش نباشم و کلا حرفی بینمون نباشه چون احتمال میدم حتی از یه سلام و احوال پرسی هم با این شرایطی که داره یه جور دیگه برداشت کنه

شما توقعات مالیتون از همسرتون و خونوادش خیلی کم بوده  برادرشوهرتون هم خوشاومده و دوست داره یا انتظار داره که همسر خودش هم همینطوری باشه ولی اون دختر اینطوری نیست دلش عروسی و کادو میخواد 

در واقع برادرشوهرتون نباید به شما نگاه کنه اون باید ببینه همسر خودش چی دوست داره و چطوری میخواد زندگی کنه

ضمنا دختزی مثل شما خیلی کم پیدا میشه به برادرشوهرت بگو دنبال یکی مثل من نباش که پیدا نمیگنی 

به نظر من خودش بعدها میفهمه که راجع به شما اشتباه فکر میکرده چون الان از شما شناختی نداره 

من باشم اصلا باهاش قاطی نمیشه سعی میکنم جاهایی که اون هست نرم خودم کنار میکشم