2777
2789
عنوان

حال و هوای بعداز زایمان و تجربه درمورد نی نی های ناز

| مشاهده متن کامل بحث + 23398 بازدید | 347 پست
سلام دوستان خوبین ؟ من یه پسر 3 ماهه دارم البته تازه رفته تو 4 ماهگی می خواستم بدونم شما از کی شروع به خوردن لبنیات کردین؟
خدایا از اینکه منتظرم نذاشتی و بهترین هدیه زندگیم رو بعد مادر و همسر مهربونم بهم عطا کردی همیشه سپاسگذارتم و کوچولوی توی دلم رو هم مثل عزیزان دیگرم در دست تو به امانت می گذارم چون تو بهترین امانت دار دنیایی

من خیلی دلم میخاد خودم نی نی مو ببرم حموم.تو خانواده ما همیشه همین بوده،بار اول مادربزرگی کسی کمک میکرد بعدش دیگه همیشه مادر بچه رو حموم میبره ولی مادرشوهرم اینا نه!!!!!! تا یکسالگی مادرش بچه هاشو حموم میبرده!!!!!!!!!!!!!!! خیلی ترسوان من دوست ندارم اینجوری باشم همش به من میگه بچهرو خودت نبری حموم آخه به تو چه!!!!
سلام به مادرم ... اولین وطن ... آخرین تبعیدگاه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام مامان گلی ها،منم میخوام باهاتون همراه بشم.نینیم امروز پنجاه روزشه و هنوزم شبا گریه میکنه از بس که نفخ داره.خودم تو رژیمم که چیزای نفاخ نخورم به نینی هم انواع قطره کولیک دادم ولی فایده نداشته.خیلی داغونم،قیافم مثل کابوس شده
سلام دوستان. خیلی تاپیک خوبیه. دیدم در مورد افسردگی بعد زایمان هم نوشته بودین. و همچنین استرس مادر. چقدر اثر داره ناراحتی مادر مخصوصا وقتی شیر می دیم به نی نی. من الان دختر ٣ ماهه دارم و از همون روزای اول دچار استرس و ناراحت شدم. در مورد اسمش. اسمش رو دوست داشتم اما یه درصد ته دلم قرص نبود. و کم کم دیدم قانع نمی شم. بیشتر تحقیق کردم و به ناراحتی های بیشتری رسیدم:((((( چی کار کنم؟؟؟ تو فکرم عوضش کنم. که ایا اصلا می شه یا نه... اسمش رو ملینا انتخاب کردیم. احساس می کنم خیلی توی زبونم خوب نمی چرخه. و بعد فهمیدم مشابه این اسم در پزشکی معنی خوبی مداره. و از طرفی در عربی هم معنی زیبایی نداره خدایا خودت بهم ارامش بده و راه درست رو نشونم بده
ملودی جان مبارکه نی نی اومد خلاصه... راستش من از اول لبنیات خوردم و بااینکه تو چهار ماهگی فهمیدم رفلکس داره و ی دکتری منعم کرد اما پیش دکتر حاذق تری رفتم و اون گفت خوردن هیچ چیز ممنوع نیست! منم میخورد ولی گاهی نبات داغ و عرق نعناع میخوردم تا متعادل بشه طبعش.
ای که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد ......حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد...
درمورد حمام بردنم ببر خودت عزیزم ولشون کن فقط مراقب باش تو گوشش آب نره و نخوره هیچ مشکلی انشاءالله پیش نمیاد! کلی لذت بخشه آدم نی نی ببره حموم👍
مامانی جان من دقیقا درمورد اسم ملینا اطلاعاتی ندارم اما خب اگر خیلی اذیتت میکنه الان تو این سن که اسم عوض کردن کاری نداره! خاله من 46 سالش بود اسمشو عوض کرد اما خب دلیل خاله ی من این بود که دنبال ی اسم با معنی و مذهبی بود و شنیده بود که اسم روی انسان اثر خیلی زیادی داره و حتی نمیدونم شما اطلاع داری یا نه ولی توی قیامت هم انسانها رو با نام خودشون صدا میزنند و حتما حسابی هست که تو روایات هم برای انتخاب نام نیکو خیلی تاکید شده. حالا شما باز تحقیق کن اگر به نظرت اسم دخترت مناسبه که انقدر الکی خودتو اذیت نکن اگرم نیست با همسرت مشورت کن و تغییرش بدین.بقیه هم خیلی زود عادت میکنن