2777
2789
عنوان

حال و هوای بعداز زایمان و تجربه درمورد نی نی های ناز

| مشاهده متن کامل بحث + 23398 بازدید | 347 پست
آخ گفتی!!!!!!!!! منم همش به بقیه همینو میگم میگن ناشکری میکنی ولی ی وقتایی دلم میخواد بخورمش!خیلی جیگر شدن ماشاءالله...
ای که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد ......حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا اینقدر تعریف میکنی هرکی ندونه انگار چندین بار خونه ما شام و ناهار خوردی! هنرمند که نیستم اما کارهای هنری و آشپزی های جدیدو دوست دارم!
من با اجازت کم کم برم آماده شم بخوابم!هنوزم دلم نمیخواد برم احساس میکنم کلی سوال دارم اما خیلی دیر شده! شب شما بخیر...
Sendscraps.com

سلام این عکس دخترم آویسا هست میشه توی مسابقه بهش زای بدین مرسی مسابقه کودک خوش تیپ من http://upload7.ir/uploads//8841c4a7e048452a8f63a75fce34d3a0943dbed5.jpg
خدایا بخاطر معجزه ات شکر .خدایا همه اوناهایی که ارزوی نی نی دارن رو زود زود نی نی بده الهی امییییییییییییین .خدایا بخاطر دادن هدیه ت ، دادن دخترم آویسا مچکرم
سلام مامانای گل.نی نی من دو روز دیگه سه ماهه میشه.تا الان خیلی سختی کشیدم .خیلی گریه کردم و... ولی یواش یواش اوضاع داره بهتر میشه.دخترم اوایل تا یکماه زردی داشت.کولیک هم که داشت و هنوزم داره .کلی دکتر بردم کلی دارو خریدم داروهایی مثل هربال میکسچر،گریپ میکسچر،کولیک پد،کولیکیت،کولیکز،دایمتیکون،گل گریپ،پدیلاکت و... .ولی هیچ کدوم اثرگذار نبودن.بردم پیش معروف ترین عطاری ها اونا هم چیزای مختلف دادن که اثری نداشتن خودم هم در کل دو سه نوع غذا بیشتر نمیخورم.افسردگی هم که شدیدا داشتم .الان که حرفهای شما رو خوندم واقعا آرومتر شدم.
خدایا شکرت...چهل نفر از دوستانم دهم اسفند برای من به نیت آروم و صبور شدن دخترم حدیث کسا میخونن.خدایا امیدم رو نامید نکن و دل دوستانم رو شاد بگردان..آمین یا رب العالمین.
درست میشه مامان ملینا جون، فقط باید آرامش خودت رو حفظ کنی و بدونی خیلی از نینیا همینجورین، کم کم نینیت یاد میگیره بخنده، با خنده هاش همه خستگیای این روزات در میشه، بطوریکه به سختی یادت میاد چی کشیدی،من یکی دوتا عکس از خودم دارم از همون شبایی که تا صبح با نینی بیدار بودم، الان اصلا باورم نمیشه همچین روزایی رو سپری کردیم، اگه عکس نگرفته بودم خیلی چیزاش یادم رفته بود، انگار یه خاطره خیلی خیلی دوره، الان پسرم 6 ماه و نیمشه
مامانی ملینا جان تقریبا خیلی از نی نی ها اوایل همین مشکلات دارن فقط یخورده کم و زیاد داره تازه من شرایط خیلی بدتر از اینم که شما گفتی رو دیدم اما شما چون خودتم روحیه ات دچار مشکل بوده بیشتر بهت فشار اومده! این حالتی که مین افسردگی بعد از زایمان درواقع بخاطر نزدیکی روحی ای هست که مادر با خدا پیدا میکند به همین خاطر سعی کن ازش خوب استفاده کنی و به فکری بد اجازه حدی تا این حال خوبو تبدیل به سختی و فشار برات بکن بعدشم دیگر سختیش گذشت الان دیگر هر ی ماه که بگذره نی نی برات شیرین تر پیشه و به قول فریبا جون با لبخندش سختی ها یادت میره