2777
2789
عنوان

نمی دونم برای شما هم پیش اومده؟😭

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 63 پست

بگو طلاقم بده 

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بزارم نه به محدودیت هایی که میخوای برای من بزاری   تبادل نظر و گپ زدن رو دوست دارم اما با تویی ک فک میکنی فقط خودت حالیته و عقل کلی حرفی ندارم اوکی تو خوبی 🙄🤗دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید شبان آهسته می گریم؛ که شاید کم شود دردم... تحمل می‌رود اما شب غم سر نمی آید 🚶🏻‍♀️🕳️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدون رضایت تـو نمیتـونه بچه رو بده 

برای سلامتی دخترم یه صلوات میفرستی😘                                                                                                  هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!                                                           الــهــم عــجــل لـــولـــیــک الـــفـــــرج                                 مادربزرگ میگفت:"محبت مثل سکه است"اگه تو قُلک دلِ کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری!مگه اینکه دلش رو بشکونی...
اگه دروغه خیلی بیشوره

صد درصد دروغه مطمئن باشید 

عین همین داستان رو تو اینستا خوندم که مرده گفته بود همسرم اینکارو نمیکنه اسی هم انگار کمبود توجه داره میخواد اعصاب ملت رو خورد کنه

یک تو آزردی مرا... یک جهان شادم نکرد 

عع این چه حرفیه خب خواهرشوهرت از پرورشگاه بیاره اگه دلت نمیاد بنظرم خیلی سخته

میگه نه پرورشگاه عیب می دونه 

ی من و ی دخترام/وزن فعلی ۶۸ هدف بعدی ۶۳ هدف آخر ۵۸   این رو ۱۴۰۱/۸/۵ می نویسم امیدوارم با خبر خوب بیام. دارای فوق لیسانس،دیپلم و دکترا دانشکده نی نی سایت هستم.  وزن:۵۸😍هر آدمی با کاراش لیاقتش رو فریاد میزنه

زنگ بزن مرکز تلفنی مرجع تقلیدت  و یا استخاره کن  اگه شک داری ها منظورمه و نمیدونی چیکا ک ...

استخاره واسه وقتیه که تو دوراهی مونده.تحقیقاشو کرده و واقعا درمونده است.

استارتر خودش راضی نیس بچشو بده دیگه استخاره جایز نیست

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

صد درصد دروغه مطمئن باشید  عین همین داستان رو تو اینستا خوندم که مرده گفته بود همسرم اینکارو ن ...

واقعا؟؟؟

من یکی که حلال نمیکنم اگه دروغ باشه چون خییلی حرصم گرفت از تاپیکش

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

به بزرگترا بگو‌ 

وقتی نمیتونی نده و کم‌ نیار .اوکی بگو‌ مهریه کامل بده بچه ها رو هم نمیدم طلاق میگیرم.داره میترسونتت

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
یکم تاپیکاتون مشکوکه    

من چون برام پیش اومده اصلا برام عجیب نیست تازه من بچه اولم رو اومدن از نوزادی ببرن گقتن تو شوهر داری یکی دیگه بساز عرضه نداری اینو بزرگ کنی هنوزم منتظرن بچم بزرگتر بشه ببرنش بدن به خواهرشوهرم که محرده و شوهر نکرده 

واي طلاق ميگرفتم و بچه ام نميدادم 😢😢😢شوهرت چطور دلش مياد بچه اش بده 💔

این داستانارو مادر شوهرم چیده،شوهرم اصلا سرش بره این کارو نمی کنه

ی من و ی دخترام/وزن فعلی ۶۸ هدف بعدی ۶۳ هدف آخر ۵۸   این رو ۱۴۰۱/۸/۵ می نویسم امیدوارم با خبر خوب بیام. دارای فوق لیسانس،دیپلم و دکترا دانشکده نی نی سایت هستم.  وزن:۵۸😍هر آدمی با کاراش لیاقتش رو فریاد میزنه

اخه شوهرت چطور دلش میاد 

بچه مال اون فقط نیست بخاد براش تصمیم بگیره تو هم مادر اون بچه ای.... اصن چطور میتونی با همچین ادم بیرحمی زندگی کنی و هیچی  نگی اخه والا طلاق که بهتره

زندگی زیباست    زشتی های آن تقصیر ماست    در مسیرش هرچه نازیباست آن تدبیر ماست    زندگی آب روانیست روان میگذرد    آنچه تقدیر منو توست همان میگذرد....💖💖
واقعا بچه میفروشن? 

بله اتفاقا خیلی ها خوشبخت شدن خانواده ای رو میشناسم بچه ی ۱ روزه خریدن ( البته از واسطه و معلوم نیست بچه ی کی بوده که فردا دردسر بشه) چنان جشنی براش گرفتن و لباس هایی داره که لباس های مهمونی رو تو خونه تنش میکنن نمیگن بالای چشمش ابرو 

به این فکر کن اگه دست خانواده واقعیش بود باید از سر نداری کودک کار میشد تو بهترین حالت