2777
2789

کسی هست؟؟؟ اینجا کسی نیست ؟ یا توی اطرافیان ندیدید؟؟

واقعا برام سواره چجوری دلشون میاد جگرگوششون رو بزارن و برن حالا به هر دلیلی ازش دور باشند سالها

من هنوز مادر نشدم نمیتونم قضاوت کنم اما آدم یک ساعت دلش نمیاد از بچش دور باشه واقعا حالا خودشون هیچ به فکر دل اون بچه نیستن؟؟؟؟

یه بنده خدایی تو همین سایت میگفت دختربچم توی دادگاه چادرم گرفته پشت چادرم قایم شده اما من حضانتش دادم به باباش موهای تنم سیخ شده💔💔💔💔💔💔💔💔💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما چاره ای نداشتن و تحمل زندگیشون اونقدر سخت بوده که مجبور به این انتخاب شدن .وگرنه کی دلش نمیخواد خوش و خرم کنار بچش زندگی کنه؟!

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️

خب وقتی که تو کار کنی با یک حقوق بنظرت میتونی خرج اجازه خونه لباس و غذا و خیلی چیزای دیگ بدی؟

با وجود این همه تورم خب نمیتونه از پس بچه برات الان مردشم میمونه یک زن تنها نهایت از پس خودش برات

دختر داییم 6/7 سال شوهرش نذاشت بچشو ببینه شوهره رفت ی شهر دیگه،،، پارسال زن داییم فوت کرد شوهره برا مراسم بی خبر بچه رو برد حالا اخر هفته ها پیش مادرشه

و خدا چقد منو دوست داشت که تو رو بهم داد♡خدایا شکرت ممنونم🫀

خب چرا نمیشه ؟؟؟ یعنی خیلی کار راحتیه؟؟؟ خب سواله برام

نه واقعا نیست...من نمیتونم...حاضرم بسوزمو بسازم ولی بچم پیشم باشه...ولی دیدم زنایی که کارد به استخونشون رسیده...و همم مثه هم نیستن من خیلیارو دیدم که زیاد احساسی نیستن...مثلا زنه برگشت گف برا چی حضانت بچه هارو بگیرم...من بشینم بچه بزرگ کنم اون بره پی خوشی؟؟.بچه هارو میندازم سره دلش...