2777
2789
عنوان

نمی دونم برای شما هم پیش اومده؟😭

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 63 پست

دوست عزیزی که تاپیک زدی...حتی افرادی که رحم اجاره میدن و اسپرم شخص دیگه ای رو درون رحم خودشون نگه می‌دارند و بچه رو به دنیا میارند طبق شرط و شروطی که میذارن اجازه اینکه اون خانوم حتی بعد از بع هوش اومدن بچه رو ببینه نمیدن و حتی شماره تلفن وآدرس هم نمیدن تا یک درصد مهر و محبتی بین اون خانم و بچه بوجود نیاد مشکل ساز یا دردسر ساز بشه بعد اینی که میگی با عقل جور نیست که شما بچا خودت و بدی به کسی دیگ و همیشه هم ببینیش و کنار همدیگه باشین فکر کنم شوهر شما عقل نداره زودتر یا به روانکاو مراجعه کنین و اگه شوهرتون بازم رو حرفای منطقی‌ش پافشاری کرد جدا شین ایشون از سلامت عقلی برخوردار نیستند متأسفانه 

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی محترمانه به شوهرت بگو ،مادری نمیتونی نمیشه ...بچه بزرگ شع میگه چرا منو دادین خاعرم و ندادین....قبول نمیکنه به بزرگترا بگو‌....محترمانه به خاهر شوهرت بگو ....قبول نکردن که می‌کنن کم نیارر‌.نده .تو مادری نمیتونن ازت جدا کنند.

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
من چون برام پیش اومده اصلا برام عجیب نیست تازه من بچه اولم رو اومدن از نوزادی ببرن گقتن تو شوهر داری ...

عزیزم اخه استارتر در عرض دو دقیقه از تاپیک کادوی تولد بچه خواهر شیفت کرد رو اینکه شوهرم میخواد بچمو بده به خواهرش!!!!تاپیک قبلیشم عجیبه اخه  

همین داستان رو من تو اینستا خوندم اسی سرکارمون گذاشته    

اونم مادر شوهرش خونده گفته این کارو کن منم دیدم 

مادر شوهرم همه اینارو خونده

ی من و ی دخترام/وزن فعلی ۶۸ هدف بعدی ۶۳ هدف آخر ۵۸   این رو ۱۴۰۱/۸/۵ می نویسم امیدوارم با خبر خوب بیام. دارای فوق لیسانس،دیپلم و دکترا دانشکده نی نی سایت هستم.  وزن:۵۸😍هر آدمی با کاراش لیاقتش رو فریاد میزنه

این داستانارو مادر شوهرم چیده،شوهرم اصلا سرش بره این کارو نمی کنه

نده ،بذار بچینه ،وقتی بچه ها کنارت باشن می‌خوان بغل بگیرن ببرن خونه عمه ؟پاشو بچه رو بگیر ازشون ...والا .جنگ اول به از صلح اخر ....

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫

نی‌نی‌سایت سرزمین عجایب

شوهرت میگه طلاق که بترسونه، زن طلاق دادن فکر کرده آسونه؟

هربار گفت بگو باشه طلاق بده، مهرمو کامل بده میرم

تا ۶،۷ سالگی هم که حضانت بچه با مادرشه‌

بگو منم تو دادگاه شکایت میکنم بخاطر چی میخوای طلاقم بدی

اونم مادر شوهرش خونده گفته این کارو کن منم دیدم  مادر شوهرم همه اینارو خونده

😒😒😒غیر قابل باوره که مردی این حجم بی عقل و دیوونه باشه 

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰
این داستانارو مادر شوهرم چیده،شوهرم اصلا سرش بره این کارو نمی کنه

واي 😐 اسي وجدانن راست ميگي سر كاري نيست كه 

تيكر تولدمه اميدوارم اون موقع حال و روزم بهتر از الانم باشه 🤕🤒😻🚶حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌
واااای، چقدر سخته، خب از پرورشگاه یا شیر خوارگاه بچه به فرزندی قبول کنن. این دیگه چ کاریه. 

اصلا رو پرورشگاه عیب میزاره

ی من و ی دخترام/وزن فعلی ۶۸ هدف بعدی ۶۳ هدف آخر ۵۸   این رو ۱۴۰۱/۸/۵ می نویسم امیدوارم با خبر خوب بیام. دارای فوق لیسانس،دیپلم و دکترا دانشکده نی نی سایت هستم.  وزن:۵۸😍هر آدمی با کاراش لیاقتش رو فریاد میزنه