شوهرم همش اسرار و پافشاری می کنه که دخترام وقتی به دنیا اومدن یکی شو بده به خواهر شوهرم،خواهر شوهرم نازاست و نمی تونه بچه دار بشه.شوهرمم همش میگه باید یکی رو بدی بهش وگرنه طلاقت میدم دارم میمیرم😭😢🥺نمی دونم چیکار کنم،نمی خوام اولین بارم که هست بچه ام رو بدم به یکی دیگه،شما جای من بودید چیکار می کردید؟😭😭خیلی سخته هرسال بچه ام رو ببینم ولی بدون اینکه بدونه من مادرش هستم،بهش میگم اون بچه شبیه این یکی هست شک می کنه. ولی گفت نه باید بدی کمکم کنید 😭😭😭😭😭😭😭زندگیم داره از بین میرهه
ی من و ی دخترام/وزن فعلی ۶۸ هدف بعدی ۶۳ هدف آخر ۵۸ این رو ۱۴۰۱/۸/۵ می نویسم امیدوارم با خبر خوب بیام. دارای فوق لیسانس،دیپلم و دکترا دانشکده نی نی سایت هستم. وزن:۵۸😍هر آدمی با کاراش لیاقتش رو فریاد میزنه
دوست عزیزی که تاپیک زدی...حتی افرادی که رحم اجاره میدن و اسپرم شخص دیگه ای رو درون رحم خودشون نگه میدارند و بچه رو به دنیا میارند طبق شرط و شروطی که میذارن اجازه اینکه اون خانوم حتی بعد از بع هوش اومدن بچه رو ببینه نمیدن و حتی شماره تلفن وآدرس هم نمیدن تا یک درصد مهر و محبتی بین اون خانم و بچه بوجود نیاد مشکل ساز یا دردسر ساز بشه بعد اینی که میگی با عقل جور نیست که شما بچا خودت و بدی به کسی دیگ و همیشه هم ببینیش و کنار همدیگه باشین فکر کنم شوهر شما عقل نداره زودتر یا به روانکاو مراجعه کنین و اگه شوهرتون بازم رو حرفای منطقیش پافشاری کرد جدا شین ایشون از سلامت عقلی برخوردار نیستند متأسفانه
برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰
خیلی محترمانه به شوهرت بگو ،مادری نمیتونی نمیشه ...بچه بزرگ شع میگه چرا منو دادین خاعرم و ندادین....قبول نمیکنه به بزرگترا بگو....محترمانه به خاهر شوهرت بگو ....قبول نکردن که میکنن کم نیارر.نده .تو مادری نمیتونن ازت جدا کنند.
اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
همین داستان رو من تو اینستا خوندم اسی سرکارمون گذاشته
اونم مادر شوهرش خونده گفته این کارو کن منم دیدم
مادر شوهرم همه اینارو خونده
ی من و ی دخترام/وزن فعلی ۶۸ هدف بعدی ۶۳ هدف آخر ۵۸ این رو ۱۴۰۱/۸/۵ می نویسم امیدوارم با خبر خوب بیام. دارای فوق لیسانس،دیپلم و دکترا دانشکده نی نی سایت هستم. وزن:۵۸😍هر آدمی با کاراش لیاقتش رو فریاد میزنه
واااای، چقدر سخته، خب از پرورشگاه یا شیر خوارگاه بچه به فرزندی قبول کنن. این دیگه چ کاریه.
اصلا رو پرورشگاه عیب میزاره