2777
2789
عنوان

زنی که به واسطه طلاق سالها از بچه هاش دور بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 78 پست
نه واقعا نیست...من نمیتونم...حاضرم بسوزمو بسازم ولی بچم پیشم باشه...ولی دیدم زنایی که کارد به استخون ...

خب یعنی نمیان مثلا بهش سربزنن

زنی که ۲۰ ساله دخترش از وجودش خبر نداره چی باید بهش گفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا راحت نیست ...خاله همسرم مجبور شد بچه ها رو بده به همسرش، دخترش بزرگ بود ولی پسرش اول ابتدایی...

من به چشم میبیمم آب شدن و زجر کشیدن این مادر رو

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
زنهخودش نخواسته بچشو ببینه؟؟یا نزاشتن؟

خونواده دختره و نامادریش اجازه ندادن هیچوقت بفهمه یا شک کنه مامان واقعیش یکی دیگه هست اون زنه هم تو مجازی همش براش استوری غمگین میذاره

همشهری ان و زنه از وجود دختره خبر داره

اخییی خداچند سال ازشون دور بود ؟؟ نمیرفت بهشون سر بزنه ؟؟؟

الان نزدیک چهار ،پنج ساله طلاق گرفته ...

چرا با هر بهونه ای میره بهشون سر میزنه گاهی هم اجازشون رو میگیره میاره پیش خودش

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

بعضی وقتا موندن و به پای اون زندگی سیاه سوختن عواقب خیلی بدتری برای بچه داره .

تمام زندگیش میشه فلاکت.

گاهی باید دل کند بخاطر همون بچه .

البته ناگفته نماند بعضی از خانم ها لیاقت مادر بودن رو ندارن و فقط جفت گیری کردن( ببخشید البته)

اما در کُل اکثر مادرا مهربون هستن و بین بد و بدتر تونستن بد رو انتخاب کنن .

زن داییم عاشق یکی شد از داییم جدا شد قشنگ این جمله رو گفت میخوام همه گذشتم فراموش کنم برم سراغ زندگی جدید

هرچی داییم گفت حداقل دخترتو بیا ببین قبول نکرد

الان ۸ ساله بچه ها مادرشونو ندیدن

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

خونواده دختره و نامادریش اجازه ندادن هیچوقت بفهمه یا شک کنه مامان واقعیش یکی دیگه هست اون زنه هم تو ...

عزیزم..خدا ب دلش ارامش بده..سخته براش...بعدم ببینش ک چی؟؟...زندگی بچرومختل کنه برا چی...سخته چقد شرایطش..ای بابا

بعضی وقتا موندن و به پای اون زندگی سیاه سوختن عواقب خیلی بدتری برای بچه داره .تمام زندگیش میشه فلاکت ...

مثلا دختره بشه ۲۰ سالش هر روز بشینه زار زار به یاد مادرش گریه کنه و دلش مامانش رو بخواد مادری که از نوزادی ندیدتش گناه نیست؟؟؟