شوهرم همش اسرار و پافشاری می کنه که دخترام وقتی به دنیا اومدن یکی شو بده به خواهر شوهرم،خواهر شوهرم نازاست و نمی تونه بچه دار بشه.شوهرمم همش میگه باید یکی رو بدی بهش وگرنه طلاقت میدم دارم میمیرم😭😢🥺نمی دونم چیکار کنم،نمی خوام اولین بارم که هست بچه ام رو بدم به یکی دیگه،شما جای من بودید چیکار می کردید؟😭😭خیلی سخته هرسال بچه ام رو ببینم ولی بدون اینکه بدونه من مادرش هستم،بهش میگم اون بچه شبیه این یکی هست شک می کنه. ولی گفت نه باید بدی کمکم کنید 😭😭😭😭😭😭😭زندگیم داره از بین میرهه
ی من و ی دخترام/وزن فعلی ۶۸ هدف بعدی ۶۳ هدف آخر ۵۸ این رو ۱۴۰۱/۸/۵ می نویسم امیدوارم با خبر خوب بیام. دارای فوق لیسانس،دیپلم و دکترا دانشکده نی نی سایت هستم. وزن:۵۸😍هر آدمی با کاراش لیاقتش رو فریاد میزنه
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خدایا تورو به هرکس دوست داری بیامنو از این دیوووونه خونه نجات بده 😭😭
اینا چین کین آخه چرا اینطورین پس؟ 😑😭
ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم. به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست. بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم. اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻
خاله مامانم این شرایط رو داشت باردار نمیشد درخواست کرد مامانم رو بدن بهش پدربزرگم با اینکه ۴ تا بچه بودن اصلا قبول نکرد شما هم قبول نکنین مخصوصا وقتی راضی نیستین
وااااا.جلق الخالق!!! دیوانه است شوهرت.همون بهتر که طلاقت بده.بگو اوکی منم مهرمو میزارم اجرا طلاق بد ...
برای خواهرش کلی کار می کنه
ی من و ی دخترام/وزن فعلی ۶۸ هدف بعدی ۶۳ هدف آخر ۵۸ این رو ۱۴۰۱/۸/۵ می نویسم امیدوارم با خبر خوب بیام. دارای فوق لیسانس،دیپلم و دکترا دانشکده نی نی سایت هستم. وزن:۵۸😍هر آدمی با کاراش لیاقتش رو فریاد میزنه