2777
2789
عنوان

ی پیشنهاد بی بی کرم خوب بدید

191 بازدید | 9 پست

سلام ، ی پیشنهاد بی بی کرم خوب بدید . قیمتش مناسب باشه بیشتر از ۲۰۰ نباشه . رنگش تیره نباشه ، پوشش دهی خوبی داشته باشه ، رو پوست ماسیده نشه ، واسه پوست مختلط

تو رو خدا پیشنهاد خوبی بدید مثل معرفی ضد افتاب نشه که تهش انداختم دور

کاربری دست دو نفره ...میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 🙏

تو اين رنج ساین اسکینو درماتیپیک خوبن

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درماتیپیک رنگش خوبه؟ پوستم گندمی روشنه میخوام به عنوان کرم پودر استفاده کنم

اگ پوشش بالا میخای ک بی بی کرم نگیر چون پوشش زیادی ندارن

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠
اگ پوشش بالا میخای ک بی بی کرم نگیر چون پوشش زیادی ندارن

خب پوستم حساسه نمیخوام کرمپودر بزنم . مجبورم بی بی کرم با پوشش بالا امتخاب کنم

کاربری دست دو نفره ...میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 🙏

خودتون استفاده کردید؟ نخرم بعد بندازم دور🥲

عالیه من چون کرم اصلا استفاده نمیکنم راستشو بخواین استفاده نکردم ولی ب مشتریام  دادم ک پوستشون مختلط حساس و چرب بوده دادم خیلی راضی بودن خودمم روی صورتشون دیدم واقعا کیف کردم.

تیری به خطا هم نزدی هر چه زدی خورد...یک دنده تر از دشمنی ای دلبر جذاب....🥺