2777
2789
عنوان

دعوا من و داداشم

718 بازدید | 11 پست

من و داداشم خیلی هم دیگه رو دوس داشتیم خیلییییییییی

کلا یجوری بود که همیشه تو جمع که بودیم همه به مامانم میگفتن بچه های تو خیلی صمیمی هسن و....

بعد درست از یه ماه بیشتره که باهم قهریم

سر اینکه اون با یه دختری  حرف میزد و سرش فقط تو گوشی بود  مامان منم از این کار خوشش نمیومد یه روز شماره اون دختره برداشت از گوشیش که بهش بگه با پسر من و....

بعد دختره به داداشم گفته بود و یه دعوای بزرگ شد تو خونمون بعد منم تو دعوای مامان و داداشم طرف مامانمو گرفتم و دوسه تا بهش حرف زدم بعد دو روز گذشت که با هم حرف نمی زدیم یه اتفاقی افتاد که پا شد منو زد منم چون اولین بار بود که این کارو کرد خیلی ناراحت شدم 😭بعد رفت بیرون منم بهش پیام دادم که من دیگه برادری به اسم تو ندارم شماره منم پا کن از گوشیت برای همیشه و از این چرت و پرتا

بعد الان ۱ ماه اینا هست که قهریم اصلا به روی همم نگاه نمیکنیم نمیدونم چیکا کنم هوف🥺

دلم واس اون روزا که باهم خیلی خوب بودیم تنگه اون از من کینه ای هس من از اون بیشتر

خیلی رویا به خودم بدهکارم💫👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شاید بنده خدا میخواسته باهاش ازدواج کنه چه کاری بود خدایی

مگه بچه هست که به طرف زنگ زدید که به پسر ما زنگ نزن و فلان

الان دیگه همه دوستن دیگه

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

کارتون خیلی اشتباه بوده  باید به خودش تذکر میدادید

یکی سر خودتون این بلا رو بیاره ببینید چقد بد میشه براتون

آروم آروم منصرفش‌میکردید

اینجوری بیشتر لج میکنه و شمارم فراموش میکنه میره میچسبه به اون

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩

نباید توی کارش دخالت میکردی  

وقتی هم دعوا میشه بهتره طرف هیچ کس نگیری 

اون حرف هایی هم که بهش زدی خیلی بد بود 

بعضی حرف ها مثل خنجر هستن و قلب را سوراخ میکنن 

بی سر و صدا از پیشم رفت اما باور دارم حتما برمیگرده حتی اگه ۲۰ سال  یا ۴۰  سال یا .. طول بکشه منتظرش میمانم (🤟 تا ابد)

مادرت زن مذهبی یا فقط خواسته تو مخش بره!

رفتار مامانت درست نبوده.. اگر مذهبی هست باید کمک کنه برادرت شرایط ازدواجش فراهم بشه و جای سرکار گذاشتن دختر مردم وزید بازی زن بگیره و..

اگرم مذهبی به اون صورت نیست فقط خواسته بگه حواسم بهت هست و میدونم داری چیکار میکنی و کارت رو نمیپسندم..جای زنگ زدن به دختره و شر راه انداختن باید یه فضای دوستانه ایجاد میکرده که باهاش حرف بزنه و بهش تذکر بده که این کار درست نیست حواسش به روابطش باشه و به گناه نیوفته و..توام نباید دخالت میکردی.. اسمست هم خراب تر کرده همه چیو..

یه بهانه بتراش و راه آشتی رو باز کن.. ولی چون هر دو میگی مغرورید..طول میکشه تا همه چی برگرده مثل سابق شه