2777
2789

چند وقت پیش توحموم ازتیغ استفاده کردم حموموبخارگرفته بودندیدم ک گذاشتم روصندلی نشستم روش داغونم کردوکارم کشیدب دکترامشبم باتیغ زدم پره دماغموبریدم ورفتم دکتربخیه خوردوگفت رگ دماغت بریده دستام میلرزیدشوهرمم حرف زدک چرامراقب نیستی مگ دستوپات فلجه چرااینطورمیکنی منم ناراحت شدم واومدم تواتاق ودروبیستم دماغمم میسوزه الان....قرصامونخوردم ناراحت شددیگ لرز دستام خوب کنترل نمیشه خیلی ناراحتم دلم گرفت وکلی گریه کردم غذامم گذاشته دم دراتاق ولی من بیرون نرفتم مطمنم ک بیداره الان...رفتارم زشت بود؟!

یه روانپزشک میگفت:اونایی که میان اینجاروانی نیستن،روانیای واقعی معمولابااعتمادب نفسشون زندگیشونومیکنن وکاری میکنن ک بقیه ب روانپزشک احتیاج پیداکنن:)

عنوانو دیدم فک کردم خودکشی کردی   

کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن   ‌‌‌    ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره          تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلااا خیلی کارخوبی کردی فقط با تیغ یجا دیگتووو برید نیای بگی کاش انقد گنده نمیکردم

من الان اصن اعصابم بهم ریخته نمیفهمم چی میگم ببخشید

یه روانپزشک میگفت:اونایی که میان اینجاروانی نیستن،روانیای واقعی معمولابااعتمادب نفسشون زندگیشونومیکنن وکاری میکنن ک بقیه ب روانپزشک احتیاج پیداکنن:)

بدشانسی آوردی

خدا رحم کرد نشستی رو تیغ الان سالمی  

منم بعضی وقتا میوفتم رو دور بدشانسی دلم میخواد سرمو بکوبم تو دیوار

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
عشقممم خیلی گنددددش کردی برو شامتو بخووور خودتم لوس کن براش نه اینکه قهررر

آخه میدونه حالموداغ دلمومیدونه من فقط خواستم حال دلموخوب کنم....بزورقرص میده ب خوردم خسته شدم ی روزلرزش دستام کارمیده دستم

بگردم الهي خوبي؟

راستشوبخای نه...

بدشانسی آوردی خدا رحم کرد نشستی رو تیغ الان سالمی     منم بعضی وقتا میوفتم رو دور بدشانس ...

چی بگم

من موندم چراشوهرت تیغارو ازدستت قایم نمیکنه 

کم کم دیگ میترسم خونه نشین شع

راستشوبخای نه...

عزيز دلم..برو قرصاتو بخور و شوهرتو بغل كن

به فكر خودت باش اينجوري فقط بيشتر با خودت لج كردي كه'

اين چيزا هم گاهي پيش مياد

شوهرت هم چيزي گفت بگو حواسم نبود اخه

سعي كن اينجور مواقع ناراحت نشي اگ دعوات ميكنن چون بخاطر اينه كه بشدت نگرانت ميشن و دوستت دارن