2777
2789

دختر من کلاس اولی و واقعا عاشق درس و نوشتن تو خونه بهش املا میگم عالی مینویسه خیلی دوست داره مشق بنویسه و خوشحال نوشتن داره یاد میگیره ،از باباش خواست یکبار اون بره دنبالش بیاره خونه بقیه روزا خودم میبرم و میارم،حالا معلم شوهرم دیده رفته کلی حرف زده که اره املاش خوب نیست و از این حرف ها تا اومدن خونه همسرم این حرف زد کلی ناراحت شدم و دخترم دعوا کردم 

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد رفتم دفتر دخترم دیدم که عالی شده فقط د فراموش کزده و برچسب زده بهش کلی از دخترم معذرت خواهی کزدم و ناراحت شدم چرا دعواش کردم

کار معلم مهم نیست

کار شما خیلی زشت بوده 

مگه بچه کلاس اولی چیه که انقدر بخواد درس بخونه؟اگر از درس زده شد

بهتون تو مسئله اعتماد نکرد

با ترس و لرز یه نمره بهتون گفت،همش تقصیر خودتونه که به روحش اسیب زدید

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩

خب عزیزم چرا دعواش کردی!

از معلم میپرسیدی با توجه به علاقه بچه، راه حل شما چیه؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

به معلم پیام دادم گفتم املاش که عالی شده برا چی  پیش باباش گفتید املاش مشکل داره میگه نه من فقط گفتم حواس پرت😐

اگه جای من بودین چیکار می کردین!!!   پسرم به زور درس می خونه!!  می رم از اتاق بیرون و ...

🤣🤣🤣

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
بعد رفتم دفتر دخترم دیدم که عالی شده فقط د فراموش کزده و برچسب زده بهش کلی از دخترم معذرت خواهی کزدم ...

شما کارت اشتباه بوده!!   گور پدر درس و معلم!!!   رابطه مادر و دختریت برای این چیزها خراب نکن!!