2777
2789
عنوان

ایا کار معلم دخترم درست بوده یا غلط؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1611 بازدید | 73 پست
بعد رفتم دفتر دخترم دیدم که عالی شده فقط د فراموش کزده و برچسب زده بهش کلی از دخترم معذرت خواهی کزدم ...

برو پی وی معلم فردا صداتو بفرست . خیلی جدی بگو این عکس صفحع دیکته ی دخترم بوده  . چرا به همسرم گفتین دخترم ضعیفه ؟ مسائل درسیش با منه لطفا کاری بود به خودم بگید

خدای من خدای معجزه هاست . 
خب عزیزم چرا دعواش کردی! از معلم میپرسیدی با توجه به علاقه بچه، راه حل شما چیه؟

معلم حرفش عوض کرد میگه منظورم این بود حواس پرت گفتم اینکه املاش ضعیف با حواس پرت فرق داره خواسته فقط جلو شوهرم خود شیرینی کنه خیلی ناراحت شدم و هتوزم ناراحتم

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به معلم پیام دادم گفتم املاش که عالی شده برا چی  پیش باباش گفتید املاش مشکل داره میگه نه من فقط ...

ببین معلم هم بگه بدترین دانش آموزه شما نباید دعوا کنی .کارشما از معلمش زشتتره کلی فشار و استرس به بچه میدی

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

درس خوندن اول ابتدایی مثل تاتی راه افتادن بچه ست کم کم خودش روزی یادمیگیره سیب با کدوم س هستش من تجربه شمارودارم بخودت عذاب وجدان نده ازامروز باهاش مهربان باش و هرگز در درس سخت نگیر این چیزاپیش میاد 

صافی مو‌بدون موادشیمیایی،با اتو سنگ معدن انجام میدم. 
به معلم پیام دادم گفتم املاش که عالی شده برا چی  پیش باباش گفتید املاش مشکل داره میگه نه من فقط ...

حواس پرت ندیده!!!!   پسر من دو روزه دارم باهاش ده کلمه رو کار می کنم!!!  هنوز تموم نشده !

موقع درس همش حواسش یه جا دیگه است!!

برو به معلمه بگو 

گفتم میگه منظورم این بود حواس پرت گفتم این حرف شنا با حرفی که به همسرم گفتید فرق داره 

کار تو از همه بدتر بوده که بچه رو دعوا کردی

اره کلی از دخترم معذرت خواهی کردم و بیرون بردم و خوراکی مورد علاقه اش خریدم فقط موندم معلم چرا دروغ گفته

ای واااای چرا آخه! ☹ چه معلم بیشعوری... بلانسبتتون

واقعا بیشعور حالا نوندم چرا معلم الکی حرف زده بعد که بهش پیام دادم میگه منظورم این بود حواس پرت

معلم حرفش عوض کرد میگه منظورم این بود حواس پرت گفتم اینکه املاش ضعیف با حواس پرت فرق داره خواسته فقط ...

تازه کلاس اوله شما با یه اشتباه اینقدر خودتو و بچه رو اذیت میکنی! بره دبیرستان میخوای چکار کنی؟

بی خیال گلم. اصلا اون آدم مهم نیست. 

وظیفه بزرگ مادر، حفظ آرامشه.

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
گفتم میگه منظورم این بود حواس پرت گفتم این حرف شنا با حرفی که به همسرم گفتید فرق داره 

معلومه صلاحیت معلمی خصوصا کلاس اول رو نداره .اصلا حواس پرتی معنی نداره .خب معلومه بچه کلاس اولی چه میدونه باید تمرکز کنه روی درس .معلم یا والدین باید کمکش کنن .حتی کلاس دوم هم همینطوره .بچه های عالی و زرنگ از کلاس دوم و سوم تازه کم کم تمرکزشون بهتر میشه