2777
2789

اول زندگی هستیم

قراره عروسی کنیم

تو همین شهری که توش بزرگ شدم همسرم یه خونه ۱۲۰ متری تازه ساخت حیاط دار داره

بنظرتون اینجا بمونم یا بریم شهر بزرگ که ۲۰ دیقه تا اینجا فاصله داره رهن کنیم و اجاره بشینیم

شما باشید کدومو امتخاب میکنید

میترسم ناز کنم اول زندگی عقب بیفتیم بجا پس انداز فقط جیب صابخونه رو پر کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه ساخت حیاط دار. 🥰

شهرتون امکانات داره؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

کار و درس و شغل خودم و همسرم تو شهر بزرگه

خونه تون رو نمیشه اجاره بدین برین داخل شهر بزرگتر؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ن به هیچ وجه خونتون نفروشید با شرایط تورم تبدیل مال به پول بزرگترین اشتباهه 

با تورم قیمت خونتون می‌ره بالا ولی پول رهن روز به روز ارزشش کمتر میشه

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
به نظر من فعلا خونه شهر کوچیک ، الان اگه خونه رو بفروشین پول دود میشه می‌ره هوا بعدش دیگه حتی خونه ا ...

فروختنش که اشتباه محضه. 

مگر اجاره بدن و برن اجاره کنن. 

اینجوری اگر دیدن نمیتونن اونجا زندگی کنن برمیگردن شهرخودشون.