2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دانشگاه و میری یا فقط توی خونه ای؟ یا سرکار میری؟ 

معمولا موقعی که آدما دیگه میدن دانشگاه و سرکار بیشتر اون مستقل شدن پدید میاد 

مثلا من خودمم قبلش نمی رفتم ولی بعدش دیگه دانشگاه میرفتم بعدش میرفتم وسیله مورد نیاز میگرفتم و ... خودم دیگه می رفتم و میومدم.

فک نکنم عین منحداقل دانشگاه یا کارمن اینارم نمیذارن انگار ب ضررهفردا شوهر خرابی کنم هم میگن خودت نسا ...

عزیزم من کار و که نمی‌زارن دانشگاهم که خودشون می‌برن میارن حسرت یه بیرون رفتن با دوستام به دلم موند همه دوستامو از دست دادم

دانشگاه و میری یا فقط توی خونه ای؟ یا سرکار میری؟ معمولا موقعی که آدما دیگه میدن دانشگاه و سرکار بیش ...

من خواهرام زرنگن

باعث شدن نرم

برا اینکه استقلال پیدا نکنم

خیلی سیاست مدار و حسودن

ادم میمیره تو خونهمن بیشتر از نظر پیشرفت و کار اینا زورم میاد

من افسردم مشکلی ندارم باهاش

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

عزیزم من کار و که نمی‌زارن دانشگاهم که خودشون می‌برن میارن حسرت یه بیرون رفتن با دوستام به دلم موند ...

منم دوستی ندارم

خوبه ۲۰ رفتی دانشگاه

منو نذاشتن بزور ۲۴ دارم میرم

من هم شرایط بدتر از شمارو داشتم بااین تفاوت که اون موقع 20 سالم بود ولی خداروشکر از وقتی حضورم رو توی اجتماع پر رنگ کردم دانشگاه باشگاه یه سری کلاسا دیگ اوکی شد محدودیت ها برداشته شد

خودت اگه زندگيتو باور نكنی كی ميخواد بياد واسه آرزوهات بجنگه؟!✨️روياهاى بزرگ، شروع هاى كوچیکى دارن🩷متعهد🫀

من ی فست فودی رفتنم بلد نیسم اخرای ۱۹ سالگیمه

چن روز پیش التماس کردم برم خونه دوستم بازم بابام نذاشت بعدم تا میگن برو سوپری سرکوچه یچی بخر میگم روم نمیشه نمیتونم نمیرم میگن خاک تو سرت بی عرضه ای درصورتی ک خودشون باعث شدن ی خرید سادم نتونم برم تو عمرم ی کافه تنهایی یا ی خرید تنهایی یا .... نرفتم