2777
2789

هیچ تفریح و جوونی ای ندارم

هیچ کس برام اکیپ پایه نمیشه که بریم مهمونی و مسافرت دوستانه

حوصله اخلاقای بابامم ندارم اصلا مواظب رفتارش نیست خیلیم خودخواهه شعورش کمه اعصابمو تو سفرا به هم میریزه سختگیری و استرسشم زیاده واسه همین من با اینکه اخلاقم بد نیست رفیق صمیمی و پایه ندارم

میخوام زندگیمو عوض کنم

چرا الان نباید با دوستام شمال باشم و با شوخی ها و اخلاق های همسنام سر کنم؟؟

مشکل مالی هم ندارم میتونم دنگ سفرمو بدم

اصلا از کجا دوست پیدا کنم اه

تک فرزندم هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شمال و اینا نرفتم. ولی عزیزم سن شما سن ساختن آینده ست. من موفقترین آدمهایی که می شناسم که الان توی خارج استاد دانشگاهند حتی،  پدرشون ساعت نه زنگ می زد خوابگاه چک کنه ببینه کجان. نذاشتند دوست پسر داشته باشند. الان نتیجه اون زندگی فدفمند رو دارند می بینند. برعکس اونهایی که همیشه توی اکیپ و کوه و سفر بودند مشروط می شدند به زور لیسانس گرفتند با وجود اینکه باهوش بودند.

ترنج

منو از 15سالگی عروس کردن ..19بچه اول 

21بچه دوم ..از این خونه هم بیرون نرفتم همش خونه...

پیر پیرشدم...

ن بچگی کردم ن جوانی...شاید ی نفسی ک میره و میاد ..

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

میرم دنبال هدفام که حسرت نشن 

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
من شمال و اینا نرفتم. ولی عزیزم سن شما سن ساختن آینده ست. من موفقترین آدمهایی که می شناسم که الان تو ...

آخه عزیزم من نه جوونی کردم نه تو درس به جایی رسیدم

الانم دارم کار میکنم پس انداز میکنم به سلامتیم اهمیت میدم

بعد هوش مصنوعی هم به زودی اموزش میبینم برای پول بیشتر

من شمال و اینا نرفتم. ولی عزیزم سن شما سن ساختن آینده ست. من موفقترین آدمهایی که می شناسم که الان تو ...

چه ربطی داره؟ 😐

این اسمش شکاک بودن و کنترل گریه

وگرنه منم میشناسم همه دانشجوی دانشگاه شیراز بودن الان یکی دکتری داره یکی استاد همون دانشگاهه یکی سردفتره بقیه هم وکیل 

این چیزارو به موفقیت ربط ندین .. 

کنار نیاییم چیکار کنیم؟ بشینیم حرص بخوریم که بقیه اش هم به فنا بره؟🤣 اصلا مگه همه آدمها همه مراحل زندگی و به ترتیب زندگی میکنند؟ یکی از بچگی می‌ره کار، بچگی نمیکنه یکی از نوجوانی ازدواج می‌کنه نوجوانی نمیکنه یکی زود میمیره یه پیری نمی‌رسه. دنیاست دیگه. خونه خاله که نیست‌...

چه ربطی داره؟ 😐این اسمش شکاک بودن و کنترل گریهوگرنه منم میشناسم همه دانشجوی دانشگاه شیراز بودن الان ...

نمی دونم عزیزم

زمان ما هم زیادی بود هر شب ساعت نه زنگ زدن، ولی می ذاشتیم به حساب نگرانی پدرانه چون دختر بسیار زیبایی هم بود. 

شما تفریح کن. من روی صحبتم با استارتر بود که دهه بیست زندگی ش رو از دست نده. حافظه و یادگیری با بالا رفتن سن ضعیف میشه. 

ترنج