2777
2789
عنوان

چطور خواهرشوهرمو بپیچونم😁

338 بازدید | 16 پست

خواهرشوهر چون بچش خیلی بهونه میگیره و غذا نمیخوره و لوس و لجبازه، خیلی وقتا بمن میگه دخترمو ببرم اونجا که بچه ی اون سرگرم شه. دقیقا هم سن هستن. 

شوهرم که خیلی مخالفه کلا. 

خودمم دقت کردم هروقت دخترم از اونجا میاد عصبی و بداخلاق میشه. 

فهمیدم که وقتی میره، مثلا هرچی میخواد برداره یا هرکاری کنه اونا میگن تو کوتاه بیا بده به پسر ما. اینم لجباز شده. 

حالا من چطور چندبار خواهرشوهرمو بپیچونم که دیگه نگه دخترمو ببرم اونجا. 

دیروز پیام داده بود ببرمش که من ندیده بودم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهونه بیار بگونه کار داری یا مهمون داری 

کاربر خانوم هستم                                     خاهشن توهین نکنید بگین دروغ هستی و فلان.. کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده واسه همین تاپیکا مرتبط نیس پس لدفن توهین نکنید با تچکر   

بگو کار داریم 

نیستیم

فلان جا میخوام بریم 

تازه از حموم اومده سرما میخوره

الان خوابیدم یا خوابیده

یکی دوبارم جواب نده 

خودش میفهمه داره پیچونده میشه  

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

اره اتفاقا میگم. میگه نه.  میخوام چندبار بپیچونم، چندبار خودم برم باهاش😁😁

اونم بیاره دچار مشکل میشن.. وقتی بچه ها باهم نمیسازن نباید ببرید پیش هم که عصبی شن.. هم بچه ها هم بزرگترها.. رو در بایستی کنی ,تربیت بچه ت رو باختی