2777
2789
عنوان

خانومای باردار شما هم اینجورین؟....

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم این افکارو بریز دور...کافیه به این فکر کنی ی موجود زنده فقط تورو حس میکنه.تو وجودت داره رشد می ...

ممنونم از دلگرمیت عزیزم همسرمم دایم حرفای شمارو میگه.میگه این نعمتیه که خدا مارو لایق اون دونسته خودمم خیلی دوس دا م مثل همه خوشحال باشم ذوق کنم تو خونه ک تنهام هی میخوام باهاش حرف بزنم میگم صدامو میشنوه  ولی اصلا زبونم نمیچرخه

ممنونم از دلگرمیت عزیزم همسرمم دایم حرفای شمارو میگه.میگه این نعمتیه که خدا مارو لایق اون دونسته خود ...

کم کم شروع کن.باهاش دوست شو.ی چیزی بهت بگم امروز تو بیمارستان خانمایی اومده بودن ک هرکدوم تو سونو غربالگری اکو ی مشکلی داشتن.بخدا همه داغون بودن همه گریه میکردن نکنه بچه چیزیش باشه.وقتی دکتر میگفت اشتباه بوده حال بچه خوبه...انگار دنیارو میدادن...با ی مشاور صحبت کن.اهنگای شاد بذار.لالایی های قشنگ گوش کن..شعرهای بچه گونه گوش کن...دستتو بذار رو شکمت نوازش کن..حرکاتش.ضربان قلبش.بخدا عشقن عشق...بخاطر بچت که تو تنها پناهش تو این دنیایی و چشم انتظار محبتته تلاش کن..گناه داره...خداروشاکر باش

بچه ها من بالاتنم‌داره چاق و چاقتر میشه. خیلی بد شدم. بنظرتون چیکار کنم؟ میشه لاغر کنم با پیاده روی ...

تو شیردهی برمیگرده ب حالت اول.آبجیای من که برگشتن به حالت قبل بارداری

واقعا ممنونم عزیزم با حرفای آروم و مثبتت چشم حتما💕😘

تو ی مادری..این کلمه خیلییی سنگینه قربونت برمممم...ازالان باید به خودت تعهد بدی توتمام سختی ها و مشکلات نذاری بچت عذاب بکشه..بوووووووس مامانی.ی بوس رو نی نی بزن از طرفم...