2777
2789
عنوان

خانومای باردار شما هم اینجورین؟....

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ولی آبجیام میگن سعی کن به چیزای مثبت فکر کنی وگرنه بعد زایمان افسردگی میگیری.همش احساس خفگی میکنم ...

چن سالته؟ راستشو بخای منم این حسارو دارم. من ۸ سال بچه نیاوردم. ولی کار خاصی تو زندگی نکردم. تو هم ب همین فک کن ک اگه دیر ترم میاوردی خیلی فرقی ب حالت نمیکرد

من از وقتی تکون هاش رو حس کردم، و شروع کردم به سیسمونی خریدن خیلی ذوق داشتم. قبلش زیاد نه مثل تو بود ...

میریم لباس اینا میگیریم عین مجسمه ام شوهرم میگه شبیه مادرا نیستی😂😂

چن سالته؟ راستشو بخای منم این حسارو دارم. من ۸ سال بچه نیاوردم. ولی کار خاصی تو زندگی نکردم. تو هم ب ...

من ۲۵ سالمه ۲ ساله اومدیم خونه خودمون.خواهرم باردار بود انقد روحیش خوب بود خیلی برا همه چی ذوق داشت ولی من...

خودمون بعد ۲ سال خواستیم بچه دار بشیم جنسیت هم از اول برامون مهم نبود یکم دختر دوس داشتم بچمم دختره ...

عزیزم هفته چندمی یعنی؟میخوام بدونم هفته چندم یعنی ۵ ماه

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن
نه ولی آبجیام میگن سعی کن به چیزای مثبت فکر کنی وگرنه بعد زایمان افسردگی میگیری.همش احساس خفگی میکنم ...

عزیزم این افکارو بریز دور...کافیه به این فکر کنی ی موجود زنده فقط تورو حس میکنه.تو وجودت داره رشد میکنه.صداتو میشنوه.نوازشتو حس میکنه.خوشحال باشی خوشحاله.ناراحت باشی ناراحته.وقتی باهاش حرف میزنی ضربان قلبش تند تر میزنه....میدونی تو اولین پناه نی نی تو شکمتی؟؟؟میدونی ارزوی خیلی هاست....همه ی مامانا بعد به دنیا اومدن بچه اولین عشقشون بچشون میشه بعد شوهرشون...بخاطر بچه و ارامش بچه همه کااار میکنن....حاضرن خودشون هزارجور بلا سرشون بیاد اما بچشون اخ نگه....خیلیییی خدا دوست داره که همچین معجزه ای تو شکمت گذاشته.....میفهمه دوسش داری یانه.احساستو متوجه میشه.عاشق اینه نوازشش کنین یاباهاش حرف بزنین....حال دلتو خوب کن...بچت قراره تمام زندگیت باشههه.مسئولیتش سنگینه میدونم اما خواست خودت بوده...تو باید مثل ی نگهبان تااخر عمر مراقب کوچولوی نازت باشی