2777
2789
عنوان

خانومای باردار شما هم اینجورین؟....

331 بازدید | 52 پست

من الان ماه پنجم هستم ولی هیییییچ حسی ندارم ن خوشحالم نه ذوق دارم.دو سه تا از دوستام همزمان با من باردارن اونا خیلی ذوق دارن ولی من هیییچ احساسی ندارم خودمم بچه اولمه زندگیمونم خوبه همسرم باهام خوبه نمیدونم چرا انقد حسی ب بچه ندارم😐همه اینجورین یا فقط من؟حتی دنبال اسم هم نیستم انتخاب کنم😐خودم از این حسم نگرانم

من ماه سوممه مث شمام شابد هنوز باور نکردیم

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از وقتی تکون هاش رو حس کردم، و شروع کردم به سیسمونی خریدن خیلی ذوق داشتم. قبلش زیاد نه مثل تو بودم خنثی😅

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

تا الان اصلا تکون نخورده

منم تو شیش ماه ونیم احساس کردم  با اینکه لاغرم و شکم ندارم  ولی تکونا دقیقش از 7  مشخص میشه

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 
افسردگی داری؟؟

نه ولی آبجیام میگن سعی کن به چیزای مثبت فکر کنی وگرنه بعد زایمان افسردگی میگیری.همش احساس خفگی میکنم فک میکنم دارم میرم زیر یه مسئولیت سنگین احساس میکنم بچه آرامشمو به هم میریزه