2777
2789
عنوان

ممکنه باردار باشم یا نه؟

151 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من مهرماه که پریود شدم بعد بخاطر قرص ضدبارداری دوباره پریود شدم ینی تویه ماه دوبار پریودشدم آبان ماه هم اقدام کردم یه ماه بیشتر میگذره پریود نشدم صبح هام حالت تهوع و خستگی دارم احتمالش هست باردار باشم

صداقت نعمتی بسیار ارزشمند است، انتظارش را از مردم بی ارزش نداشته باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پریود آخرت تاریخش کی بوده و دورهات چند روز هست

پریودم ۱۴ مهر ماه بود۲۴ مهرم اقدام کردم

۲۸ تا ۳۵ اینا

فقط 24 اقدام داشتی یا از 24 به بعد تو اقدام بودی...

اگر فقط 24 اقدام داشتی امکانش کمه اما اگر از اون به بعد چند بار داشتی زیاده

بی بی زدی لایک کن ببینم من بی بی مثبت دوست دارم

فقط 24 اقدام داشتی یا از 24 به بعد تو اقدام بودی... اگر فقط 24 اقدام داشتی امکانش کمه اما اگر از او ...

باشه حتما عکسشو میذارم لایکت میکنم از ۲۴ مهرتو اقدام بودم 

یه ساعت دیگه انجامش میدم اگه مثبت بود بعدش باید چیکار کنم

اگه مثبت بود تگم کن ببینم بیبی چک مثبت ذوق داره😍

باید آزمایش خون بدی از تیتر بتا تقریبا متوجه میشن چند هفته ای بعدشم باید بری زیر نظر متخصص ک اول کار یه سری آزمایش کامل برات مینویسه اگرم بخوای الان سونو بشی میفرسته سونو داخلی

دخترم تو قشنگ ترین اتفاق امسال منی😍😘🥰🤩 دوست عزیزاگه داری امضامو میخونی لطفا برا سلامتی دخترکم یه حمد مهمونم میکنی 🙏😊