2777
2789
عنوان

میشه بهم بگید لتروزول و کلومفین

75 بازدید | 12 پست

چجوری بخورم؟

چون کرونا دارم البته آخرشه. نمیتونم برم دکتر. امروز پریود شدم میخوام قرص بگیرم بخورم. درمورد آمپولش هم بگین ۲تا hcg بگیرم؟کی تزریق کنم؟

به نظر من فعلا عجله نکن برا بچه داری چون سیستم ایمنی بدنت خیلی پایینه 

راس میگی عزیزم. باشه. ولی اگه دستور مصرفش میدونی بم میگی؟حالا ماه دیگه. آخه یکی میگه روزی دوتا یکی میگه روزی سه تا نمیدونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیر نظر فوق تخصص کلومفین خوردم سه تا کیست ده سانتی درآوردم باردار هم شدم که سقط شد،حالا خودت میخوای برای خودت تجویز کنی؟با خودت دشمنی داری مگه

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

راس میگی عزیزم. باشه. ولی اگه دستور مصرفش میدونی بم میگی؟حالا ماه دیگه. آخه یکی میگه روزی دوتا یکی م ...

من لتروزول خوردم روزی دوتا بود ولی یادم نیست از چندم پریودی بود.کلومفین عوارضش مثل کیست و... بیشتره

زیر نظر فوق تخصص کلومفین خوردم سه تا کیست ده سانتی درآوردم باردار هم شدم که سقط شد،حالا خودت میخوای ...

نه دشمنی ندارم دارم کم میارم. همه درمانی کردم. قرص آمپول عکس رنگی طب سنتی نشد که نشد. هیچکدوم مشکل خاصی نداریم. فقط یکم تنبلی من دارم که با قرص باید درست میشد که نشد. نمیخوام دیگه برم دکتر روحیمو خراب میکنن

الان حالت خوبه عزیزم؟

نه دشمنی ندارم دارم کم میارم. همه درمانی کردم. قرص آمپول عکس رنگی طب سنتی نشد که نشد. هیچکدوم مشکل خ ...

بله الان بچه هام دارن کارتون میبینن

تنها چاره صبر و توکل بود که بالاخره یاد گرفتم

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷