2777
2789
عنوان

مامانِ غزاله رضایت نداد.. ارمان اعدام شد..

| مشاهده متن کامل بحث + 2260 بازدید | 87 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظر من ک خانواده دختر خیلی سنگدل بودن ک اون پسرو نبخشیدن  کاریه ک شده با گرفتن جون یه جوون د ...

مادرش سنگدل نبود چند سال فرصت داد که بگه جنازه رو کجا انداخته اما نگفت.هر وقت خواستید قضاوت کنید دور از جون خودتون رو جای مادر غراله بذارید.واقعا سخته

امروز پدر آرمان داشت صحبت میکرد میگفت نامردی کردن ۵تا شاهد جدید داشتن و یکیشون غزاله رو تو دبی دیده ...

واقعا امروز پدرش اینو گفت ؟ پدرش پیج داره ؟

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
امروز پدر آرمان داشت صحبت میکرد میگفت نامردی کردن ۵تا شاهد جدید داشتن و یکیشون غزاله رو تو دبی دیده ...

اگه اون دختر زنده بود پسره اعتراف میکرد که چه اتفاقی واسه جنازه اش افتاده!

خدا داند چه بل‍ایی سر جسد اورده که حاضر به مرگش شد ولی نگفت!

منتظر ..🤍🍃
سنگدل اونی بود که حتی نگفت جنازه دخترشون کجاست! قبری ندارن حداقل بال‍اسرش اشک بریزن!

خب نمیدونسته ک انداخته اشغالی 

اگه میدونست حتما تو این چند سال میگفت 

من قضاوت نمیکنم ولی پسر هم یکم گناه داشت بچه سال بوده 

و همه میگفتن تو این چندسال کلی فرق کرده و خیلی پسر آرومی

وقتی خود پسره میگه غزاله رو تیکه تیکه کردم و تو چمدون گذاشتم پس چطور میشه غزاله زنده باشه؟

۷۶روز تو انفرادی شکنجه شده و بعد اون اعتراف کرده پدرش گفت ۸سال به ما گفتن سکوت کنید و چیزی نگید تا آزاد بشه برای همین میگم ما از اصل قضیه خبر نداریم قضاوت ممنوع

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
چرا انقدر شعار میدید شما!؟ دخترتو کتک بزنه و بعد جنازه اشو ناپدید کنه میگذری!؟ نمیگذری دور از گود ...

چرا انقدر شما تعصبی؟کدوم شعار؟جرئت حرف حق زدن ندارید حداقل ساکت باشید با امثال شما  که شایعه کردی کتک و تیکه تیکه کردن و ... واقعا نمیشه کاری کرد

درباره ی اعدام نظری ندارم

اما حواستون باشه درباره ی یک قاتل بالفطره صحبت نمیکنین، یک خبطی کرد تاوانش هم پس داد

روح هر دوشون شاد

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
مادرش سنگدل نبود چند سال فرصت داد که بگه جنازه رو کجا انداخته اما نگفت.هر وقت خواستید قضاوت کنید دور ...

خیلی برام سواله چرررا نگفت مگه چیکارش کرده که نمی گفت 

..من احتمال میدادم که پدر و مادرش در ازبین بردن جسد کمکش کردن واسه همین نمیگه ...کسی جز خدا نمیدونه

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
سنگدل اونی بود که حتی نگفت جنازه دخترشون کجاست! قبری ندارن حداقل بال‍اسرش اشک بریزن!

خب پسره انداختش تو سطل زبانه بعد از اونم اومدم سطل اشغالو خالی کردن این دیگه از کجا بدونه جنازه دختره کجاس

بعدم این همه شهید گمنام و قبر خالی تو مملکت هست اینام ی قبر ب یاد بچشون درست میکردن قرار نیس ک تو قبر حتما ادم باشه

تو روزایی که ادم از دشمنش یه زخم میخوره و از آشناهاش هزار تا  یاد گرفتم خودم حال دلمو خوب کنم .یاد گرفتم با اینکه خودم کوه دردم اما دور و بریامو شاد کنم و بخندونمشون . یاد گرفتم حتی اگه کسی وقت نداشت برام خودم برا خودم وقت بزارم و ب خودم بها بدم قرار نیست همیشه آدم محتاج نگاه این و اون باشه .اینا رو گفتم که برسم به دلیل تیکری ک گذاشتم من پارسال خودمو انقد قوی دیدم که بدون توقعی از دیگران خودم برا خودم کیک تولد گرفتم و اقوامو ب پیک نیک دعوت کردم امسالم گفتم اینجا تاریخ بزارم جلو چشمم باشه .چون امسالم برا خودم نقشه ها دارم😊 ..یک روز میایی که من دیگر دچارت نیستم از صبر ویرانم اما چشم انتظارت نیستم‌