الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وقتی خود پسره میگه غزاله رو تیکه تیکه کردم و تو چمدون گذاشتم پس چطور میشه غزاله زنده باشه؟
۷۶روز تو انفرادی شکنجه شده و بعد اون اعتراف کرده پدرش گفت ۸سال به ما گفتن سکوت کنید و چیزی نگید تا آزاد بشه برای همین میگم ما از اصل قضیه خبر نداریم قضاوت ممنوع
اما حواستون باشه درباره ی یک قاتل بالفطره صحبت نمیکنین، یک خبطی کرد تاوانش هم پس داد
روح هر دوشون شاد
کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
سنگدل اونی بود که حتی نگفت جنازه دخترشون کجاست! قبری ندارن حداقل بالاسرش اشک بریزن!
خب پسره انداختش تو سطل زبانه بعد از اونم اومدم سطل اشغالو خالی کردن این دیگه از کجا بدونه جنازه دختره کجاس
بعدم این همه شهید گمنام و قبر خالی تو مملکت هست اینام ی قبر ب یاد بچشون درست میکردن قرار نیس ک تو قبر حتما ادم باشه
تو روزایی که ادم از دشمنش یه زخم میخوره و از آشناهاش هزار تا یاد گرفتم خودم حال دلمو خوب کنم .یاد گرفتم با اینکه خودم کوه دردم اما دور و بریامو شاد کنم و بخندونمشون . یاد گرفتم حتی اگه کسی وقت نداشت برام خودم برا خودم وقت بزارم و ب خودم بها بدم قرار نیست همیشه آدم محتاج نگاه این و اون باشه .اینا رو گفتم که برسم به دلیل تیکری ک گذاشتم من پارسال خودمو انقد قوی دیدم که بدون توقعی از دیگران خودم برا خودم کیک تولد گرفتم و اقوامو ب پیک نیک دعوت کردم امسالم گفتم اینجا تاریخ بزارم جلو چشمم باشه .چون امسالم برا خودم نقشه ها دارم😊 ..یک روز میایی که من دیگر دچارت نیستم از صبر ویرانم اما چشم انتظارت نیستم