2777
2789

با طلاق توافقی زیاد موافق نیستم خییلی اذیت شدم حس میکنم اینطوری اون یه مدت کیفشو کرده حالا من رفتم یکی دیگه

از طرفی دنبال پول نیستم اما دوست دارم برای مهریه اذیتش کنم اخهه به شدت پولکی و خسیس هستن

من برای همه ی ارزوهام میجنگم هیچ وقت نا امید نمیشم من میدونم به همه ی خواسته هام میرسم.من خدایی دارم که بی نهایت عاشقشم هرروز با شمردن خوشبختیام وجود خدارو کنارم حس میکنم
اگ پول و وقت و حوصلشو داری بیفت دنبال کارای مهریه

پول که باید از پس اندازم بره بازم خیلی مهم نیست

میترسم بی نتیجه باشه

من برای همه ی ارزوهام میجنگم هیچ وقت نا امید نمیشم من میدونم به همه ی خواسته هام میرسم.من خدایی دارم که بی نهایت عاشقشم هرروز با شمردن خوشبختیام وجود خدارو کنارم حس میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه اونم بخواد بخاطر مهریه خیلی میتونه اذیتت کنه . مثلا هر چی داره بزنه بنام کس دیگه . دادگاه قسط بندیش میکنه هر ۸ ، ۱۰ ماهی یک سکه . بنظرم اگه اینجوری نگیری سنگین تری . همسایه ما مهریش تاریخ تولد بود ولی داره این شکلی مهریه میگیره

کاربری دست دو نفره ...میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 🙏

اگه اونم بخواد بخاطر مهریه خیلی میتونه اذیتت کنه . مثلا هر چی داره بزنه بنام کس دیگه . دادگاه قسط بن ...

میدونم این چیزارو

ولی خییلی زورم میاد بخواد به همین راحتی بره 

بهترین راه گرفتن یه وکیل خوبه، 

کدوم شهری؟ اگه تهرانی برو پیش آقای اسیوند 

این همراهشه 09129215258 

ببین اگه هدفت چلوندن گوش شوهرته حتما برو پیش این وکیله، یعنی توی طلاق از اون کار بلداشه

بهترین راه گرفتن یه وکیل خوبه،  کدوم شهری؟ اگه تهرانی برو پیش آقای اسیوند  این همراهشه 0 ...

نه عزیزم مشهدم