2777
2789
عنوان

😔😔😔نمیخوام پیش شوهرم بخوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 3206 بازدید | 94 پست

والا حق داشته بالش پرت کرده برات

فکر کن اون این حرفا رو بهت میزد 

به جای اینکه کاسه چ کنم چ کنم دستت بگیری و غر بزنی باهاش خوب میبودی و به خودت میرسیدی ک نگی اون ازم سر تره ن با دختر ۱۸ ساله حرف میزد ن برات بالش پرت میکرد

معلوم نیست با خودت چند چندی 

همش میره با دخترای کم سن اصلا ارزوشه طلاق بگیره ازم بره اون دختره رو بگیره دختره ۱۸ سالشه شوهرم باها ...

دخترات چندسالشونه؟ 

امکان جدایی داری؟ 

یعنی خانواده ای که حمایتت کنن؟ 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگرم نمیتونی. رابطه ات  رو. ترمبم. کنی یا شوهرت. همکاری نمیکنه. سعی. کن. محترمانه. کنار هم. زندگی. کنید. چاره. چیه. بهتر از اینه. هر دفعه. بهم. توهین کنید. وباعث. بشی فضای خونه سنگین بشه

بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن‌است     مثل شهری که به روی گسل. زلزله هاست   (دوستای عزیز ما دو نفریم تاپیک متناقض دیدین گیج نشین با تشکر)🌹🌹🌹

برومشاوره،اصلاشوهرت هیچی خودت دلت نمیخواد سرزنده و باانرژی باشی؟؟افسرده شدی،ب خودت برس پباده روی برو،برقص،بادخترات برو بیرون کم کم حالت بهترمیشه ناخوداگاه تو روابطت باهمسرتم تاثیرمیذاره

نــه عمـــرخضربمانـــد🌼نــه مـُـلـــك اسکنـــدر....

اسی. تو کمبود محبت از طرف همسرت داری و این باعث افسردگی و سردیت شده الانم ک دیدی داره بهت خیانت بکنه افسردگیت شدیدتر شده و روز ب روز ازش دورتر میشی برو روانشناس حتما حتما..دخترات بزرگن نذار دو روز دیگه همسراشون بهشون بگن فرزند طلاق

والا حق داشته بالش پرت کرده برات فکر کن اون این حرفا رو بهت میزد  به جای اینکه کاسه چ کنم چ ک ...

بیچاره افسرده ست

از اون مرد بیزاره

واقعا کسی تا تو این شرایط نباشه نمی فهمه داره چه زجری می کشه

زندگی با کسی که دوستش نداریو اجباری باهاش رابطه داری مثل اینه که هر روز مجبورت کنن یه پیاله سم بخوری و تا دم برگ بری و باز برگردی

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

اینجوری ک تو خودتو له کردی منم بودم میزدم تو سرت و هرکاری دوس داشتم میکردم...یه کم اعتماد ب نفس داشت ...

چه طوری اعتماد به نفس داشته باشه؟ مگه چیکار کرده که له شده؟

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 
اون هیچ وقت سیر نمیشه

شما همون خانومی که شوهرتون فرهنگی بود. زیاد قهر میکرد. یا من. اشتباه. میکنم

بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن‌است     مثل شهری که به روی گسل. زلزله هاست   (دوستای عزیز ما دو نفریم تاپیک متناقض دیدین گیج نشین با تشکر)🌹🌹🌹
والا حق داشته بالش پرت کرده برات فکر کن اون این حرفا رو بهت میزد  به جای اینکه کاسه چ کنم چ ک ...

خانم عزیزمگه شماازلحظه لحظه زندگی ایشون خبرداری ک میگی حق داشته توچمیدونی شایدایشون ازرفتارای شوهرش سردشده که نمیخوادباهاش رابطه داشته باش

اینجابهشت نیست منم مجبورنیستم فرشته باشم