2777
2789
عنوان

😔😔😔نمیخوام پیش شوهرم بخوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 3206 بازدید | 94 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شمامیگی سردی میکنم فاصله میگیرم بعد برات مهمه ک باکسی دوست شده بنظرم مقصرهستین تاحدودزیادی میتونی گرم نگه داری خانوادتو اگ واقعاافسرده هستی برو درمان کن مشاوره روانپزشک بخاطربچه هات 

مراببربه جایی که " شراب " نمیبرد💕
تا قبل اون دختر مشهدی داشتم مبخوندم میخواستم بیام بگم وا چته چرا خودتو گرفتی بعد ک ب این رسیدم نظرم ...

همش میره با دخترای کم سن اصلا ارزوشه طلاق بگیره ازم بره اون دختره رو بگیره دختره ۱۸ سالشه شوهرم باهاش ۲۴ سال تفاوت سنی داره خدا لعنتش کنه😔خیلی خستم

خب دیگه اون خیانت کرده و یه عمر بداخلاقی . شمام افسردگی گرفتی . متاسفانه مثل سرنوشت اکثر زن و دخترای ایرانی . الان دیگه طلاق مثل قبل تابو نیست . اگه میتونی طلاق بگیر . یا برین مشاوره شاید درست شد رفتارش

عزیزم نا امید نباش ، افسرده نباش.برای داشتن یه زندگی خوب بجنگ، سعی کن تلاش کن..پا بس نکش مه زندگی که با زحمت به اینجا رسوندی تحویل یه غریبه تازه وارد بدی

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 
برو روانپزشک دارو بگیر

😂😂مرسی

من یه دختر شاد مهربونم😍زندگی برام هر لحظش شگف انگیزه ⁦❤️⁩دلم میخواد لابلای کتابایی که با خوندم اونا تبدیل به یه دکتر با وجدان میشم غرق شم🥰گاهی وقتا توی صحرا ذهنم می دوام خیلی تند خیلییی که یکدفعه یه انسان اشنایی رو میبینم اونیکه تا حالا ندیدمش ولی برام اشناش 😍😍⁦❤️⁩البته هنوزم نمی دونم کیه 😂با هم میدوییم خیلی تند خیلیییییی موهاو دامن توی هوا در حال پروازند 😃میرسیم به یه کوه که پر از درخت و گل روش هست در حالی که دست همو گرفتیم میریم روی کوه😍😍وقتی از اونور کوه پایین اومدیم یه دختر کوچولوی نازو مهربون😘با یه پسر کوچولوی ماجراجوی هم همراهمون پایین میان ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦

واقعا نمیدونم چجوری راهنماییت. کنم. که حالت بهتر. بشه. ولی. اگه به خاطر بچه ها. موندی. پس. بخاطر. بچه. ها. سعی کن یکم. روحیه ات. و حفظ. کنی. اونام. مامان. سر زنده. بیشتر به کارشون میاد. ببین با چی حالت. خوب میشه

بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن‌است     مثل شهری که به روی گسل. زلزله هاست   (دوستای عزیز ما دو نفریم تاپیک متناقض دیدین گیج نشین با تشکر)🌹🌹🌹

فردا پس فردا میای میگی وای چیکار کنم شوهرم خیانت کرده. تو بادستای خودت داری زندگیتونابود میکنی بشین فکر کن ببین علت سرد شدنت چیه زندگیتو خودت داری خراب میکنی شوهرتم دودستی میفرستی سمت خیانت تا دیر نشده خوتو درمان کن.