2777
2789
عنوان

😔😔😔نمیخوام پیش شوهرم بخوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 3212 بازدید | 94 پست
بینی؟😶 کجای متن درمورد بینیش گفته بود دقیقا؟😐😐😐😐😐😐

من خودم دماغم مشکلی نداره واسه تفریح عمل میکنم تنوع میشه؛،حتی عمل بینی عادی هم قیافه آدم ۱۸۰ درجه بهتر میشه فامیلمون مشکل نداشت دماغش الان عمل کرده خیلی خوشگلتر شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه طوری اعتماد به نفس داشته باشه؟ مگه چیکار کرده که له شده؟

آخرای متنشو ببین میگه شوهرم از من سرتره،خوشگلتره،بزرگ شده شهره!!!بنظرم اینارو تو رفتارشم نشون میده و شوهرم واقعا پذیرفته ک از ایشون سرتره...هرچی سرترم باشه خانما ظریف ترن و خوشگلتر باید اینو اول به خودش بفهمونه 

İyi ki sevmişim seni

لعنت ب این کروناکه همه ی مشکلاتوبدترکرده...ن ادم میتونه جایی بره یکم غماشوفراموش کنه نه میتونه راحت بره بخوذش برسه اخه اینم شدزندگی میون اینهمه گرفتاری فقط همین یکیوکم داشتیم‌والاراضیم ب همه ی اونابازم شکرسالمیم خدایاشکرت ریشه ی این ویروس کوفتیوبکن ناابودشدیم انقدغمامونوریختیم توخودمون 

اینجابهشت نیست منم مجبورنیستم فرشته باشم  
من خودم دماغم مشکلی نداره واسه تفریح عمل میکنم تنوع میشه؛،حتی عمل بینی عادی هم قیافه آدم ۱۸۰ درجه به ...

اخه روحیه ک داغون باشه باورکن تغییر قیافه ب کار نمیاد. الان اسی و شوهرش از لحاظ روحی مشکل دارن و از هم دورن. اون باید درست شه. بعد میشه ب قیافه هم تغییر داد. شما چندبار عمل کردید مگه؟ ک میگین واسه تفریح عمل میکنم🤔؟

۳۷

خیلی جوونی هنوز. عزیزم برا. زندگیت بجنگ. تلاش کن. انشالله درست میشه. خودتو. نسپر به. سرنوشت. 

بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن‌است     مثل شهری که به روی گسل. زلزله هاست   (دوستای عزیز ما دو نفریم تاپیک متناقض دیدین گیج نشین با تشکر)🌹🌹🌹
اخه روحیه ک داغون باشه باورکن تغییر قیافه ب کار نمیاد. الان اسی و شوهرش از لحاظ روحی مشکل دارن و از ...

😂😂😂😂😂😂😂😂منم بهمی فک کردم مگه میشه واسه تفریح خوب میشه قدعدس

اینجابهشت نیست منم مجبورنیستم فرشته باشم  
شوهرم فقط وقتی رابطه بخواد میاد پیشم بخوابه از اول زندگیمون کلا جدا بود رخت خوابمون

وا یه جوری میگی انگار چه ظلم بزرگیه!!!

من ۳ ساله عروسی کردم از اوووول هم شوهرم کنارم نمیخوابید فووووقش یه ربع بعدش می‌ره.

و فقط موقع رابطه میاد.

ولی ربطی نداره که ما بخواهیم با هم بد باشیم.

یعنی این کنار هم نخوابیدن به خودی خود اصلا مسئله ی حادی نیست.

خیلی ها رو میشناسم اینطوری ن. و زندگی خوبی دارن

شما به وضوح افسردگی داری. برای خودتم شده، برو دکتر