2789

من دوست دارم مهمونو خیلی ولی از استرس شام و اینا  دوست ندارم مهمون میاد  حتی کسایی که خیلی باهاشون خوش میگذره ولی به خاطر استرس مهمونی  دوست ندارم بیاین ؟ چیکار کنم راهکار بدین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امشب مهمون دارم شدید خسته شدم هنوزم نیومدن😭متنفرم از مهمون ولی عاشق مهمونی رفتنم🙄😀

تَمامِ دارایی اَم خُداییٰ عصت کِْه  دَغدَغِه عَزدَصت دادَنَش راع نَدارَم⚡️♡-

من

مخصوصا وقتی بچه های مهمون فضول خرابکار باشه

بارها مهمون گیرم اومد بچشون غذا خورده دست چرب به همه جا زده،یا دستشویی رفته دستش نشسته

البته اینا برمیگرده به تربیت بچه و کم کاری مادر

ولی واقعا عصبی میشم و چندشم میشه

بهار که بیاید در این سرزمین گلستانی خواهد شکفت؛ما هزاران گل پر پر در این خاک کاشته ایم...🖤🥀

منک شغل شوهرم ومنطقه زندگیمون جوریه ک هرروز مهمون داریم .استرس ندارم دیگ‌کلا راحت میگیرم😑😂

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
تو این شرایط تورم و گرونی و کرونا هر روز مهمون سخته خیلی ...

خونمون طبقه بالا مغازه هامونه.بیشترشون درحد چاییه ک میفرستم تو مغازه میخورن.بجز اون یه سوییت هم داریم اغلب میان اونجا اونا ک میان خونمون خیلی کمترن درحد هفته ای دوسه بار. اینجا کرونا خیلی وقته نیست سفید ه وضعیت دوسه ماهه شهرکوچیکیه.

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
من مخصوصا وقتی بچه های مهمون فضول خرابکار باشه بارها مهمون گیرم اومد بچشون غذا خورده دست چرب به هم ...

آخ آخ آخ گفتی

بچه ی فضول و خرابکار و پدر و مادر بیخیال

هیچی رو مخ تر از این نیست...

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
آخ آخ آخ گفتی بچه ی فضول و خرابکار و پدر و مادر بیخیال هیچی رو مخ تر از این نیست...

عذابه عذاب

من فقط مادر رو مقصر میدونم

چون این سری کارها اموزشی هستن واگه توی خونه رعایت بشه توی مهمونی هم مشکلی نیست

بهار که بیاید در این سرزمین گلستانی خواهد شکفت؛ما هزاران گل پر پر در این خاک کاشته ایم...🖤🥀