بچه ها دیروز با دوستام رفتم در حد یه ساعت اینا پاساژ گردی لباس نگاه کنیم بعد به پارتنرم نگفتم که میریم بیرون گفتم خونه ام چون همیشه مخالفت میکنه اگه بگم بعد نگو دیروز مارو دیده جلوی ایستگاه اتوبوس از شانس بد من امروز اومده منو سوار ماشین کرده یهو شروع کرد به داد و بیداد که چرا دروغ گفتی به دست میزد رو داشبورد ماشین تو سر خودش منم از ترس میلرزیدم و گریه میکردم وقتی دید دارم گریه میکنم دیگه آروم شد بغلم کرد واقعا حالم بده واقعا من اشتباه کردم؟😭😭😭
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
دیدی وقتی شمع روشن میکنی، دستاتو دورش میگیری که باد خاموشش نکنه؟ یه ذره امید ته دلم مونده، با دستای لرزون نگه اش داشتم، چون اگه اون خاموش بشه، منم دیگه خاموش میشم. Reminder:به هزار و یک دلیل دیگه آدم های سابق نیستیم و هیچ وقت هم نمیشیم.
که اجازه میدی پسری که هنوز هیچ کارته همچین رفتاری کنه؟
فردا ازدواج کنی خرش از پل بگذره دیگه خودشو نمیزنه تو رو میزنه
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
تو اونی نیستی که چند روز پیش گفتی پارتنرم گفتم مریضم رفتم دکتر به دروغ ،بعد گفته کو نسخه اینا رو بیینم 😁😂والا شوهرتون که نیستن آمار باید بدین بهشون ،به اونا چه ..اینا بدرد ازدواج نمیخورن فردا جدی نشه رابطتتون
راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی میکنند. 5 هزار نفر آنها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آنها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی میرسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.
هنوز ندیدم بابام بعد این همه سال به مامانم بگه چرا رفتی بیرون بدون اینکه به من خبر بدی
تازه شما تو مرحله ی رل و دوستین🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
دعای من خیلی گیراست😇در نتیجه ، خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که توی نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!