2777
2789
عنوان

دعوای زن و شوهر

641 بازدید | 34 پست

سلام من خیلییی خیلی ناراحتم 

بذارین براتون بگم شابد سبک بشم و کمکم کنین .

من ۲ساله عروسی کردم تو این ۲سال شوهرم خونخ فامیلای خودش سریع میگه بریم ولی برا رفتن خونه فامیلای من فقط نه و از ی هفته قبلش دعوا داریم ما تا بریم یا نریم ولی دیگ خسته شدم مامانم فقط منو داره جلو فامیل زشته هعی میگن چرا دخترت نمیاد من شوهرم انتخاب خودم بود ولی داره پشیمونم میکنه اصلا خسته شدم دیگ الان ۲ روزه هرکی تو یه اتاقه .من باید چیکار کنم خسته شدم دیگ بخدا 

شوهر منم نمیاد تو فامیلام خودت برو تازه راحت ترم هستی 

گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن ‌خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون ‌‌‌تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت بروشوهربراچیته ببریش اینکه ایطوری اگه بهات هم بیاداون رفتن روزهرمیکنه..ـفامیلات هم شایداولش بگن چرا شوهرت نیس بعدش عادت میکنن توهم اگه گفتن چرانیس یا بگوسفره یاسرکاره یاشیفته یاهم مریض ولش کن فدای سرت

خودت بروشوهربراچیته ببریش اینکه ایطوری اگه بهات هم بیاداون رفتن روزهرمیکنه..ـفامیلات هم شایداولش بگن ...

کاش میذاشت تنها برم حق ندارم از خونه برم بیرون کلا فقط با خودش 

شما هم باهاش نرو خونه فامیلاش

بش گفتم دیگ نمیام اصلا نه خونه مامانت میام نه جایی بات میام گف توهم حق نداری دیگ بری خونه بابات اینا اصلا وحشتناک سحتگیره اعصابمو خورد کرده من دختر ازادی بودم اصلا خودشو اینجوری نشون نداده بود تازه ماه اول فهمیدم وایییی چقد بد دله