2777
2789
عنوان

منم یه تاپیک جاری بزنم😉😉 شمام بیاین همه نظر بدین حق با کیه😝😝

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 82 پست
دقیقا حتی یک بار حتی یه دفعه هم پیش اومد ک ما فهمیدیم اومدن و‌دیدیمشون یعنی من تو‌ خونه بودم و ما ...

چی بگم والله حتمی جاریت یع مشکلی با شما داره 

ما را از مرگ می ترسانند انگار ما زندیم😏😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😔😔

ناراحت نباش عزیزم ،برات مهم نباشه 

من همیشه میگم هرکی اومد خوش اومد هرکی نیومد تنش سلامت 

در عوض توهم میتونی کمتر بری خونشون بگی راه دوره 

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!

من بچم نه ماهش بود جاریم اومد خونمون ازش خواستم چند دقیقه صبر کنه جمع جور کنم بعد بیاد داخل الان چند ساله باهام قهره😐😐😐😐😐😐😐😐😐

وای زندگی چقدر جذابه وخدا وشکر که اعصاب من از فولادِ.........
دقیقا حتی یک بار حتی یه دفعه هم پیش اومد ک ما فهمیدیم اومدن و‌دیدیمشون یعنی من تو‌ خونه بودم و ما ...

باید میرفتی پایین . بخاطر برادر شوهرت باید احترام‌میزاشتی 

شما تا دم در خونت نرفتی چطور انتظار داری بیان خونت ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
من بچم نه ماهش بود جاریم اومد خونمون ازش خواستم چند دقیقه صبر کنه جمع جور کنم بعد بیاد داخل الان چند ...

مگه خبر نداده بود از قبل 

چقد بدم میاد اینایی که خبر نمیدن و یهو بلانسب مثل خر سرشون زیر میندازن میاد 

اینطور ادما مشخص واس فوضولی میان... که بفهمن وقتی مهمان نیست خونه مرتبه یا نه لباس تمیز پوشیدی یا نه غذا پختی یا نه کلاااا واس فوضولی 

عیششش

خب اونا واسه ماشین میان وقت و بی وقت نمیشه مزاحم شما بشن ک

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)

فقط سعی کن جاری تو برای خودت بزرگ نکنی

فدااا سرت که سلام نکرد

مگه کیه؟

بی خیال، آرامش خودتو بخاطر اون نگیر، بزار هرکار دوست داره بکنه... تو ارزشت خیلی بیشتر از اونیه که بخوای ذهنتو درگیر جاریت کنی😘

لطفا به حرفام فکر کن و ساده نگذر 

چه زشت خب یه حال هم ازشون میپرسیدن

زشت تر سر زده جایی رفتنه . 

حال رو میشه تلفنی هم پرسید .

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 
من بچم نه ماهش بود جاریم اومد خونمون ازش خواستم چند دقیقه صبر کنه جمع جور کنم بعد بیاد داخل الان چند ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

حالا همین جاری من چندماه قبل تر بچم کوچیک تر بود با کل خانواده سر زده داشتن میومدن خونمون که ما از یکی دیگه شنیدیم پاشدیم افتادیم به کار

بعد هرچی سعی میکردم بهش بفهمونم سر زده مهمونی رفتن کار درستی نیست میزبان ممکنه شرایطشو نداشته باشه نمیفهمید که نمیفهمید

یک مقاومتی میکرد که نگو

اتفاقا دفعه ی پیش خودش زنگ به شوهرم دعوت کرد جای من مشکل اینه ظاهرش انقدرررررررررر مثبت و خوب و مهر ...

تو هم بیخیال شو اصلا ن حرص بخور ن چیزی انگار یل غریبه هست میاد و میره بیخیال شو اخرش که میفهمه کارش اشتباه 

ما را از مرگ می ترسانند انگار ما زندیم😏😏