2777
2789
عنوان

بدترین سایتی ک دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3924 بازدید | 103 پست
عزیزم اینجا کی متخصص در موردیه که شما مطرح کردی؟؟؟ پس کلا از اساس اشتباهه بخواین اینجا مشکلتون حل بش ...

والا گلم قبلا این سایت کارشناس داشت متخصص داشت پاسخگو داشت هرنوع سوالی هرکسی میپرسید وهمه بافرهنگ کامل جواب میدادن. 

الان این ریختی شده! ماهم رو این حساب پرسیدیم. یااگر جاش اشتباهه بگن کجای سایت سوال این شکلی باید مطرح شه تاادم ب جواب برسه. فقط حمله ور میشن به ادم. 

عه گلم کدوم بخش بود؟ 

بخش کلینیک

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم اینجا من قبلا عضو بودم. متخصص وکارشناس داشت. الان بی درو پیکر شده. 

پس تو بخش کلینیک بپرسین

اینجا چون عمومیه مجرد داریم متاهل داریم مرد ، زن ، شما از کجا میتونی اونیکه جوابتو میده یه مرد مریض جنسی نیست؟

در کل به من ربطی نداره ها  اما قسمت کلینیک باید بپرسین یا برین متخصص

کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره🤭🤭😂😂😂😂😂🤭🤭

منم یه بار با نی نی یار درباره این موضوع بحث کردم که چرا اینجوریه سایت گفت دست ما نیست اگه اینجوری پیش بریم سایتو میبندن یه بار انگار تا دم بستن رفتن مشرق نیوز نی نی سایت رو چک کن

اگه کار اینترنتی 🚫بدون پیش پرداخت🛇 با درامد روزانه میخوای تاپیک منو بخون یا به آیدی @ceeport997 پیام بده😊
خانوم...  من از کجا باید بدونم اینجا کیا عضون؟! 🙄 نگاه به اسم سایت میکنی میای سوالتو مطرح می ...

😁😁 دوستمون پایین سوال جواب داده 

اینجا ادم متخصص دیدی سلام منم برسون 🤣😉

بعدشم اخه سوالاتت همچینی هم سخت نیست تو گوگل قشنگ توضیح داده 

در مورد اولی که باید میزان معاشقه رو زیاد کنید و کارهایی که بهت حس خوب میده رو بگی همسرت انجام بده 

در مورد دومی هم خودارضایی باعث لاغری و افسردگی هست 

...

کلا من خواستم بگم اینجا به نتیجه نمیرسی یا تعلیق میشه ادم یا بعضیا مزه میپرونن یا مورد تمسخر و خیلی حرف های دیگه 

خودت صلاحت بهتر میدونی وگرنه من با شما مشکلی ندارم دوست عزیزم

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
پس تو بخش کلینیک بپرسین اینجا چون عمومیه مجرد داریم متاهل داریم مرد ، زن ، شما از کجا میتونی اونیکه ...

عزیزم من که ناراحت نمیشم شما راه درست و به من نشون بدی. منتها ناراحت ازاینم همه هجوم میارم به ادم. اقا شاید این بدبخت ک سوال پرسیده بخاطر تغییر شکل سایت نمیدونه باید بره کدوم بخش راهنمایی کنن. واس همین میگم خیلیا اینجا تشخیص ندارن. 

عزیزم من که ناراحت نمیشم شما راه درست و به من نشون بدی. منتها ناراحت ازاینم همه هجوم میارم به ادم. ا ...

آره درسته ، متاسفانه بعضیا حرفشونو تند میگن 

کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره🤭🤭😂😂😂😂😂🤭🤭
😁😁 دوستمون پایین سوال جواب داده  اینجا ادم متخصص دیدی سلام منم برسون 🤣😉 بعدشم اخه سوالاتت ...

گلم من مشکلی باشما ندارم. 

فضای سایت عوض شده کسی نمیاد راهنما باشه همه فقط هجوم میارن واین ادم رو کلافه میکنه. 

من ادمیم ک حرف حق رو میپذیرم ولی این همه هجوم و دعوا سرهربار سوال مطرح کردن رو درک نمیکنم. 

بله دوستان گفتن باید تو بخش کلینیک پرسید سوالات اینجوری رو. 

ممنون وقت گذاشتید. یاعلی

آره درسته ، متاسفانه بعضیا حرفشونو تند میگن 

حرف منم همینه گلم. 

من بابت اینکه تند حرف زدم باشما پوزش میخوام. مخ ادم سوت میکشه. یکی بیاد بگه دوست عزیزم برین توفلان بخش تا کارشناس ها پاسخگو باشن. 

بخدا قلب ادم میشکنه ازاین حجم از کم لطفی

شما هم میتونید بخش مربوط به سوال رو معرفی کنید ک من اشنا بشم وراهنما باشید! 

بهتر بود تاپیک میزدید که به کجا مراجعه کنید 

روزانه کم نیستن افراد مریضی که قصدشون چیز دیگست ، خب نمیشه دونه دونه تشخیص داد که هرکس چه هدفی داره

نی نی سایت یک قسمت داره به اسم کلینیک ، اونجا شاید بتونن کمکتون کنن ، اگه خواستید تحقیق کنید

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
حرف منم همینه گلم.  من بابت اینکه تند حرف زدم باشما پوزش میخوام. مخ ادم سوت میکشه. یکی بیاد بگ ...

عیبی نداره ، عمومیه دیگه 🤗

شما اگه سرچ کنی می بینی سال‌های قبل سه چهار سال قبل به دلیل حضور حداقلی بچه مدرسه ای و خاله زنک های سیبیلو، خیلی چیزها خیلی درست و خالی از مسخره بازی پرسیده میشد و جواب هم می گرفتن..!

اما از اونجایی که.. 

آقا هستم. 
سازنده سایت شاید زن بوده! 😅

نه سازنده ی سایت یه مرد بوده

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...