2777
2789
عنوان

بدترین سایتی ک دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3925 بازدید | 103 پست

گل جوش نزن اینجا نی نی سایته از اسمش معلومه بيشتر کاربرا نی نی تشریف دارن از یه  بچه مدرسه ای چه انتظاری داری؟ اینجا خیلی باشه 30درصد زن خانه دار یا شاغل که یا اقدامین یا با دارن یا بچه شیر دارن... 

🥰😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جز تاپیک مادرشوهر هرچیز دیگه ای تاکید می‌کنم هرچیز دیگه ای بزنی احتمال تعليق شدنت بالاست 

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

مشکل من نیست مشکل توعه که اینجا میای تاپیک بزنی که چی همین دختر پسرای که حرفش میزنم مثلا بیان بهت را ...

مگه اینجا گوگل نیست؟؟؟ مگه این سایت جزوی از گوگل نیست خانوم؟ مگه سایت نزدن واس راهکار دادن به مردم؟ ن والا ادم درست پیدا نشد بیاد جواب بده جز چند نفر. 

شماااا کااااملا حرفت درسته. باشماها نباید دنبال راهکار ومشکل بود. شما بشین توسایت با دوستات بشینید دور هم حرف بزنید کار به سوال من نداشته باش.. ولی از این بابت ممنون ک منو متوجه کردی که این سایت به درد چیزی نمیخوره. به من میگی بیا برو گوگل سرچ کن! این سایتی تو گوگل هستش. 

واقعا جای بحث باشما نیست کار خوبی میکنی حوصله بحث نداری منم حوصله ندارم حرف بفهمونم. 

شمارو بخیر مارو به سلامت. 

یاعلی

مگه اینجا گوگل نیست؟؟؟ مگه این سایت جزوی از گوگل نیست خانوم؟ مگه سایت نزدن واس راهکار دادن به مردم؟ ...

هههه واقعا مخت تاب داره 

من گوگل گفتم بزنی که یارو براساس داده و تجربه میاد یه اطلاعاتی رو دسته بندی میکنه منبع میزنه ازش استفاده کنی 😅😅 چهارتا بچه دبیرستانی بهت راهکار ندن که درست باشه یا غلط 

وات د فاز 😁😁

خوش باشی 

به سلامت

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
پس کلا سایت از پایه مشکل داره جانم. شاید من نمیتونم برم دکتر. شاید شرایطش نیست. دلم خوشه مخفیانه میا ...

عزیزم سوالات جنسی رو اینجا نی نی یار به این دلیل ممنوع کردن که میگن پای مریضای جنسی به سایت باز میشه به این بهانه 

ربطی به فرهنگ و شعور مردم مون هم نداره 

ادم بافرهنگ هم معمولا احترام میذاره به قوانین و خطوط قرمز جایی که هستش

من نی نی یارو براتون تگ کنم‌که خودشون روشن تون کنن

@نی_نی_یار_5  

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

وااا امیدوارم درست شین.  با امثال شماها نباید بحث کرد!!!  همون شما درست میگی جای بحث با ...

سوالاتتون تخصصیه و باید برید پیش پزشک

اینجا گپ بزنیم درین موارد که چی بشه؟؟ 

بدنها و احساسات و فانتزیها فرق داره و یک متخصص می‌تونه برای خاص شما مشکلتون حل کنه

نه اینجا !!!!

کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره🤭🤭😂😂😂😂😂🤭🤭
هههه واقعا مخت تاب داره  من گوگل گفتم بزنی که یارو براساس داده و تجربه میاد یه اطلاعاتی رو دست ...

خانوم... 

من از کجا باید بدونم اینجا کیا عضون؟! 🙄

نگاه به اسم سایت میکنی میای سوالتو مطرح میکنی. 

بعدشم گوگل بیشتر اطلاعاتی ک میده اشتباه درصد خطاش بالاست. ادم تو سایت از ادم متخصص بپرسه ک به جواب برسه. 

واقعا ادم جالبی هستی. 😂😂

خانوم...  من از کجا باید بدونم اینجا کیا عضون؟! 🙄 نگاه به اسم سایت میکنی میای سوالتو مطرح می ...

عزیزم اینجا کی متخصص در موردیه که شما مطرح کردی؟؟؟ پس کلا از اساس اشتباهه بخواین اینجا مشکلتون حل بشه

کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره🤭🤭😂😂😂😂😂🤭🤭
عزیزم سوالات جنسی رو اینجا نی نی یار به این دلیل ممنوع کردن که میگن پای مریضای جنسی به سایت باز میشه ...

گلم... 

من قصد توهین به کسیو ندارم. 

ک شما میای منو متهم میکنی. 

کسی که بدونه وقتی علمشو نداره جواب نمیده. یاوقتی میبینه شخص مقابل با سایت اشنا نیست ادرس جای درست روبهش میده ک هدایت به جای درست شه. 

منتها همه حمله کردن ب من. 

مرسی ادرس رو فرستادید 

سوالاتتون تخصصیه و باید برید پیش پزشک اینجا گپ بزنیم درین موارد که چی بشه؟؟  بدنها و احساسات ...

گلم اینجا من قبلا عضو بودم. متخصص وکارشناس داشت. الان بی درو پیکر شده. 

اینا اخه از این کارا نمیکنن،اگر هم شوهر کنن جدا ازش میخوابن،جدی میگما چند تا تاپیک بود استارترش پرسی ...

😁😁😁

اگه کار اینترنتی 🚫بدون پیش پرداخت🛇 با درامد روزانه میخوای تاپیک منو بخون یا به آیدی @ceeport997 پیام بده😊