2777
2789
عنوان

چجوری خبر مرگ داییم رو بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1802 بازدید | 83 پست
خدا رحمتشون کنه  فعلا نمیخواد بگی تا بابات یه کم دوران نقاهت رو طی کنه

نمیشه نگیم میترسیم یکی بی هوا به بابام تسلیت بگه یا از یه طریق دیگه بفهمه.

از اون طرف مامانمم داره دور از جون دیوونه میشه چون هی بابام حال داییمو میپرسه و به مامانم امیدواری میده که داییم خوب میشه

خب الان اصلا نگید 

بزارید یه کم حال پدرت بهتر بشه 

تازه از بیمارستان اومده 

مطمعنا ضعیفه 

بزارید بگذره چند روز 

بهش بگید دکترا گفتن حال خوبی نداره الکی 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا چه اصراریه با این وضعش بهش بگین

مجبوریم... بابام چون تو باید استراحت کنه دائم گوشی دستشه یا زنگ میزنن حالشو میپرسن. همه خبر ندارن بابام نمیدونه میترسیم یکی بی هوا تسلیت بگه بفهمه

نمیشه نگیم میترسیم یکی بی هوا به بابام تسلیت بگه یا از یه طریق دیگه بفهمه. از اون طرف مامانمم داره ...

خب همه رو هوشیار کنید 

ب همه بسپارید فعلا چیزی نگن 

بزارید باباتون خونه بمونه 

نزارید بره بیرون 

گوشیشو زیاد نزارید کنار دستش بگید همش استراحت کنه 

خدا رحمت کنه ، لعنت ب کرونا

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
خدابیامرزه.ببخش سوال میپرسم واکسنم زده بودن؟؟

اره عزیزم دو دوزشو زده بود. داییم کلی رعایت میکرد چون مشکل قلبی داشت میترسید. تازه بخاطر واکسن زدنش هم خودش هم ماها یکم از نظر روانی اروم شده بودیم که خدا رو شکر واکسنشو زده دیگه. با وجود واکسن بازم خیلی رعایت میکرد ولی اخر این ویروس لعنتی جونشو گرفت. به خدا داریم دق میکنیم داییم تو بیمارستان خیلی اضطراب داشت ما هی بهش تلفنی امید میدادیم اما اخرم از دستمون رفت

مجبوریم... بابام چون تو باید استراحت کنه دائم گوشی دستشه یا زنگ میزنن حالشو میپرسن. همه خبر ندارن با ...

گوشیش رو ازش بگیرید 

بگید دکتر گفته 

امواج گوشی برا قلبت خوب نیست ی مدت نباید دستت باشه 

همه این کارا فقط برا چند روزه 

من هدفم اینکه پدرتون دوره نقاهت رو طی کنه 

ی کم سرحال بشه 

الان حتما ضعیف شدن

خدا رحمت کنه عزیزدلم 😞

دایی شما رو هم رحمت کنه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
بمیرم بمیرم من براشون بچه خالمم ۵ساله س روزه مرده دارم دیوونه میشم خدایاااا استخرغرق

تو استخر غرق شده؟؟ یا خدا 

چ وحشتناک

مجبوریم... بابام چون تو باید استراحت کنه دائم گوشی دستشه یا زنگ میزنن حالشو میپرسن. همه خبر ندارن با ...

گروه خانوادگی ندارید بگید دکتر گفت فعلا واسش خوب نیست؟اگه نمیشه خب کم کم بگید که حالش خوب نیست دکترا جواب کردن هر لحظه ممکنه تموم کنه

به امید روزی آرزوها خاطره شن🥀🥀🥀
گوشیش رو ازش بگیرید  بگید دکتر گفته  امواج گوشی برا قلبت خوب نیست ی مدت نباید دستت باشه& ...

ما همه اینا رو بهش گفتیم ولی نمیتونیم دائم گوشیو بگیریم ازش. دکتر خودش گفت ببریدش خونه بهش بگید. بابام خیلیییی پیگیره داییمه امروز میخواست زنگ بزنه از زنداییم حالشو بپرسه مامانم نذاشت. من مطمعنم مطمعنم اگه نگیم خودش یهو میفهمه از شناختی که از بابام دارم.

از طرفی مامانمم احتیاج به سوگواری داره ولی بخاطر بابام دائم تو فشار روحیه. به خدا نمیدونم چیکار کنم

تو استخر غرق شده؟؟ یا خدا  چ وحشتناک

تولدش بودبردن شمال ویلااستخردار بچه اصلامیترسیده نمیرفته  توی لحظه خداچشم ۵نفروکورکرده یدفعه دیدن بچه برعکس رواب شناوره بمیرم براش بمیرم  انگارلیزخورده سرش زخمی بوده  بیهوش شده رفته تواب

روز و تاریخ و ساعت تولدش بچه مردش

میگن قبل رفتن شمال بچه رفته زیرماشین قایم شده گفته من میترسم همه تعجب کردن

الهی بمیرم براش من بمیرم  داقونیم هممون

رنگ ولایتhaircolorist