2777
2789

الان یکی میاد میگه نخور کبدت ازکار میوفته 😐

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینفرتونی نی سایت باپودر کلیه هاش کوچیک شده بود بایددیالیزوپیوندمیشد داغون بود پسره 

حالامن سوالم اینه  چاقیت مهمه یا سلامتیت 

عرق یونجه بخور دخترخاله من باعرق یونجه صورتش خیلی پرشد

وای نه تو رو خدا جدی گفتی من که خودم خیلی میترسم

نه بابا من خودم کلی قرص چاقی خوردم شش سال پیش .سالمم که 🤔

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
ینفرتونی نی سایت باپودر کلیه هاش کوچیک شده بود بایددیالیزوپیوندمیشد داغون بود پسره  حالامن سوا ...

اره یونجه وبرگ چنار باهم معجزه می‌کنه 

نه بابا من خودم کلی قرص چاقی خوردم شش سال پیش .سالمم که 🤔

دیگه اصلاااا نخور عوارضش طولانی مدته عزیزم این قرص وپودرا پرکورتونن بخون ببین چه عوارضی که نداره مصرف لبنیات بخصوص شیرتم ببربالا کورتون بشدت پوکی استخوان میاره

دیگه اصلاااا نخور عوارضش طولانی مدته عزیزم این قرص وپودرا پرکورتونن بخون ببین چه عوارضی که نداره مصر ...

اره فقر ویتامین دی هم داشتم .ولی چه کنم خیلی لاغر زشت بودم مجبور شدم 🥺

نتیجه هم گرفتی؟ میشه اسمشون بگی

جنسینگ گرفتیم منو دوتا  دوستامو دختر خالم .رفتیم بعد باشگاه همراهش .رفتم باشگاه مامانم نفهمه چرا یهو چاق شدم چون گفت قرص بخوری نصفت میکنم 

جنسینگ گرفتیم منو دوتا  دوستامو دختر خالم .رفتیم بعد باشگاه همراهش .رفتم باشگاه مامانم نفهمه چر ...

چند کیلو چاق شدی؟

شکم و پهلو نیاوردی؟

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰