2777
2789

دخترم دیوونه ام کرده بد ۱۹ سالشه از اول بد غذا بود 

کلا غذاش کمه هله هوله زیاد میخورد الان هله هوله حذف کرده ب خاطر پلی کیستیک اما غذا هم نمیخوره 

یک وعده میخوره در حقیقت 

روزی یکی دو تا تخم مرغ میگم بخوره 

امروز فقط همون خورد ناهار ۳ تا ق شامم یک گاز ساندویچ 

بعضی روزها هست خیلی گرسنه میشه میخوره اما هفته ای یک بار 

پدرمو دراورده نمیدونم چکارش کنم چون پلی کیستیک یک مدت وزن زیاد کرد الان راحت کم نمیشه با اینکه نمیخوره میگه اشتها ندارم

فعلا امضا ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غذا خوردن نیاز بقا برای انسانه دختر ۱۹ ساله هم سنش کم نیست برای این قضیه

تو خونه هله هوله نباشه 

گشنش باشه میخوره نباشه نمیخوره حساس نباش روش

دیگه خودش باید به فکر خودش و ویتامین هاش باشه

یه بار بهش بگو و بسپر دست خودش

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

من بدغذا نیستم ولی به خوراکی اعتیاد دارم و به غذا ترجیحش میدم و نمیتونم بزارمش کنار و مث دختر شما پلی هستم 

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤

قدو وزنش خوبه؟ 

من پسرم خیلییی بدغذاس 

کافیه یه شکلات بخوره یا یه دونه میوه 

دیگه سیر میشه 

همیشه بحث داریم 

نگران قدو وزنش هستم ، خیلی جثه اش ضعیفه

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

نمیدونم غذا کم خوردن خوبه به نظرم من آرزوم این بود بد غذا بودم و کم غذا می خوردم اما خیلی خوش غذام و عاشق غذا همش چاق میشم

❤❤❤گر نگهدار من آنست که من می دانم 💚 شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد ❤❤❤ برای سلامتی نی نیم و سبز شدن دامن همه منتظرا اگه دوست داشتید یه صلوات بفرستید 😘😘🌸🌸
لاغره؟عصبیه یا خیلی توی خونه بحث دارید؟شاید اشتهاش عصبیه

نه چاق شد ب خاطر کرونا و پلی کیستیک سخت لاغر میشه 

پارسال ب خاطر کنکور استرس و عصبی بود اما خب رفت دانشگاه 

تو خونه بحث نداریم مگه سر غذا که پدرمو دراورده 

فعلا امضا ندارم

من خیلی بد غذام. غذاهایی که کره و روغن حیوانی داره اصلا نمی‌خورم. گوشتی که بد دنبه بده نمیخورم. استانبولی لوبیا پلو متنفرم. غذاهای بادمجون دار متنفرم. خورشت بامیه آلو متنفرم. تازگی از کوکو سیب بدم میاد. از غذاهای مخلوط عدس پلو متنفرم 

لطفا به هیچ وجه آقایون درخواست دوستی ندن 

اگ بد غذایی حساب میشه بگیدصبحانه نمیخورم.میان وعده اصلاعصر ساعت ۵ یه ناهار میخورم ، ساعت هف یه سیبتا ...

خب انرژی کم‌نمیاری 

میترسم مریض بشه 

دیروز غذا نخورد رفت خوابگاه پیش دوستاش،درس بخونه شب براشون غذا گرفتم بردم میگه با انها خوردم صبح تو خوابگاه تخم مرغ خورده بود با دوستاش 

البته ویتامین همیشه بهش میدم 

فعلا امضا ندارم