2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خوندم در این خد که من خوندم البته قضاوت نمیکنم در این خد که اینجا نوشتی همسرت اختیاج به یه مشا ...

بخدادیوونم کرده خسته شدم مشاورم نمیادمکه خودم تنهابرم

عضوگروه سبز💚💚 شروع۵۹ 💚💚وزن هدف۵۵💚💚
لامصبا باعث طلاق منم برادر بی شرفش شد

الان ازدواج کردی.بچه داشتی ازش.راضی جدا شدی. پیش خانوادتی.چرا چی گفته بوداون اشغال برادرش.سوالم زیاده 

❤روبه خدا بسپار. برای حاجت خودتون و من صلوات میفرستید🙃🌼
خدا جوابشونو بده.ظالم سالم خیرنبینه 

ان شاءالله که زندگی شما هم هر چی زودتر بهتر و بهتر بشه و اون نادونا دست از سر زندگیت بردارن

بهشون اهمیت نده بزار انقدر واق واق کنن فقط به فکر خودت و شوهرت باش

مرسی خداجونم❤
ان شاءالله که زندگی شما هم هر چی زودتر بهتر و بهتر بشه و اون نادونا دست از سر زندگیت بردارن بهشون ا ...

فکر شوهرم.مگه اون فکر  منه.  از رفتارای خانوادش خستم.

قهرنیستم ولی دلم میگیره ازاین تاپیک هامیبینم دعامیکنم همتون زود زود آشتی کنید ودیگه غم تودلتون نشینه 🙃شماهم برامن دعا کنید👭❤

محمدشاهانم نفس مامان خیلی تنهام😭اندازه ی زمین واسمون هادلم برات تنگه پسرقشنگم چقدزودتنهام گذاشتی بعد۴سال اومدی فک کردم خوشبختیمون کامل شدباامدنت اماسهم من ازتوفقط۲ماه و۲۱روزبودمن اونقدرام که نشون میدم قوی نیستم برگردهمه کسم💔
شوهرت طرف کیه

هردو.میگه اونا شوخی میکنن.نمیگه غیر مستقیم حرفاشونو میزنن. ولی بمنم میگه اگر ناراحتت میکنن فکر کن سگ پارس میکنه محل نده.نمیتونم خونه تا مدتها گریه میکنم ک منو میسوزونن حالا غیر از حرص جوش و دعواها 🥺

قهرنیستم ولی دلم میگیره ازاین تاپیک هامیبینم دعامیکنم همتون زود زود آشتی کنید ودیگه غم تودلتون نشینه ...

ممنون ازقلب مهربونت و دعای خوبت ایشالاهیچ وقت غم نبینی

هردو.میگه اونا شوخی میکنن.نمیگه غیر مستقیم حرفاشونو میزنن. ولی بمنم میگه اگر ناراحتت میکنن فکر کن سگ ...

خیلی خوبه ک طرف تویه بیخیال بابابخاطربقیه حیف نیس زندگیتوخراب کنی