2777
2789

مثلا من نوشابع پفک چیپس فست فودم حداقله یا کلا نمیخورم میگم تو شیردهیم باید خیلی مراعات غذاهایی که میخورمو بکنم میگه اح شورشو دراوردی بخور بره بابا این همه ادم حامله دیدیم چقدر تو چصی هستی

خودش از اون ادمایی هست که باردار باشه ب ی ورش نیست و همه چ میخورع البته فعلا مجرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرشوهر منم برای بارداری من همین رفتارها رو انجام می داد بعد برای بارداری خودش یا خدا چیکار که نمی کرد! 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

من حامله نیستم ولی سعی میکنم این چیزا کمتر بخورم

من تو بارداری مرغ هم نمیخوردم حتی میترسیدم هورمون داشته باشه

خواهرت منو میدید چی میگفت😂

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

خب حالا بذار باردار بشه بعد خواهیم دید البته اونایی که همه چی میخورن تو بارداری سخت گیر نیستن دیدم بچه هاشون کمتر اذیت میکنن مثلا کولیک ندارن یا نفخ و دلدرد ندارن خوش خوراکن

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

منم خیلی میخواستم سالم بخورم ولی متاسفانه ویار وحشتناکی داشتم 

طوریکه ۴ روز بیمارستان بستری شدم چون ۳ روز اصلا آب نخوردم تمام رگ های بدنم خشک شده بود 

برای اینکه بهم سرم بزنن دکتر جراح اومد تا تونست تو رگ اصلیم سرم بزنه 

شانس آوردی که میتونی چیزهایی که دوست داری بخوری 

منم از رفتار اون حرص میخورم که شکم خودش واسش مهمه ن سلامت بچخ

این فقط تفاوت طرز تفکره عزیزم . اختلاف نظره . من حتی نمیتونم به قطعیت بگم کار شما درسته . بچه های من بزرگن بزرگه ۱۳ سالشه . من توی این مدت همه مدل مادر حساس و غیر حساس دیدم . به نظرم تعادل توی زندگی خیلی مهمه .هر چی بچه رو بیشتر ایزوله کنیم از دنیای امروز حالا هر ابعادی . غذا الودگی میکروب حضور در جمعیت هر چیزی ..... هر چی کمتر بهش چالش بدیم بیشتر اسیب پذیر بارش اوردیم . من تجربه های زیادی در این مورد در اطرافیانم دیدم که باعث شده روش خودم رو در تعادل نگه دارم . خدا رو شکر تا اینجا نتیجه داده

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خواهرشوهرت چیکارا میکرد؟

مثلا من می گفتم بچه ام نوزاد هست زیاد دست کسی ندین بچه که وسیله سرگرمی و اسباب بازی نیست.  مدام با من لج می کردن و از عمد تا من می رفتم دستشویی یا نماز بخونم بچه شیرخواره رو می دادن دست بچه ها کوچیک فامیل تا بغل کنند و باهاش بازی کنند 

بعد بچه خواهرشوهرم که به دنیا امده بود مادرشوهرم در اتاق می ایستاد و نمی زاشت بچه ای بره تو اتاق که مبادا بچه های فامیل برن بالای سر بچه و بخوان نگاهش کنند و بهش دست بزنند! 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!