2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل ابدو و لیپو

| مشاهده متن کامل بحث + 211123 بازدید | 602 پست
عزیزم ابدوی کامل داشتی یا مینی ابدو؟ گفتی خوب نیس کلا برنامه هام بهم ریخته استرس گرفتم نرفتم سونو و ...

ابدو کامل داشتم با لیپو 

من خیلی لاغرم یعنی دست و پا و غبغب و ران و اینا اصلا نداشتم تو پیجش بری می بینی تنها لباس صورتی من هستم 

وقتی عمل کردم همه میگفتن تو چی داشتی 

البته من تصورم خیلی صاف بود الانم راضیم از اون شکم شل و اویزون بهتره 

من کارای دکتر لعل رو دیده بودم 4 سال پیش 20 تومن میگرفت الان 70 تومن شاید چون با اون مقایسه میکردم به نظرم میتونست بهتر باشه 

هر چی پول بدی اش میخوری 

خدایش اگه نمره دکتر لعل 100 باشه این 70 میشه 

دکتر خوش اخلاق و خوش دستی بود 

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابدو کامل داشتم با لیپو  من خیلی لاغرم یعنی دست و پا و غبغب و ران و اینا اصلا نداشتم تو پیجش ب ...

بنظرت مینی ابدو سبک تره از ابدو؟، اونجا موردی ندیدی؟

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏
بنظرت مینی ابدو سبک تره از ابدو؟، اونجا موردی ندیدی؟

یه نفر مینی ابدو بود که شبش مرخص شد من شب بستری بود ساعت 3/5 عملم شروع شد ساعت 9 شب امدم بخش

سلام منم شکمم سفته و گرد!لیپوماتیکو. گفتن نمیشه ولی باید. ماهیچه را به هم دوخت ایا شما همینطور بودین ...

نه شل نبود سقت و بزرگ بود که کلا برداشتن

بخیه های سزارینم خیلی تمیز بود این به اون تمیزی نیست

کاش عکس اندامتو بزاری

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

عذر میخوام عزیزم ، الان حدودا یک سال گذشته از عملت درسته؟ بعد از عمل چقدر کاهش وزن داشتی؟ منظورم اینه که با این عمل چقدر از وزنت کم شده بود ؟ توی این یکسال شکمت برنگشته ؟

خدایا آن ده که آن به🌱🌱🌱

عذر میخوام عزیزم ، الان حدودا یک سال گذشته از عملت درسته؟ بعد از عمل چقدر کاهش وزن داشتی؟ منظورم این ...

وزن نکردم راستش 

شکمم برنگشته ولی یه کوچو پهلو دارم باید ورزش کنم اونم بره ولی با وجود همون یه ذره پهلو که دارم خیلی خوش هیکل شدم راحت کراپ میپوشم یا بلوزمو میکنم تو شلوارم خیلی حال میده ارزوشو داشتم همیشه

دقیقا منم آرزوم همینه😢 موفق باشی عزیزم 😊🌹

همچنین 

فقط یه چیری اون چیزی که نشان میدن تو پیچ ها خیلی غیر واقعی هست خیلی به اندامی مثل جنیفر فکر نکن یه چیز معقول در نظر داشته باش مثل کسایی که تا حالا زایمان نکردن یا شکم ندارن