2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل ابدو و لیپو

| مشاهده متن کامل بحث + 211047 بازدید | 602 پست
نه شل نبود سقت و بزرگ بود که کلا برداشتن

منظورم اینه که چه جوری برداشتن چون معمولا شکم سفت چربی نیست ماهیچه هست ایا از داخل ماهیچه هاتونو به هم وصل کردن با بخیه؟ایا بعد. زایمان اینجوری شدین؟مرسی💐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام منم شکمم سفته و گرد!لیپوماتیکو. گفتن نمیشه ولی باید. ماهیچه را به هم دوخت ایا شما همینطور بودین ...

کسی که زایمان کرده و شکم خیلی بزرگی داره و پوست افتاده .احتمال زیاد عضلاتش در رفته مثل من که هشت سانت عضلاتم فاصله افتاده وباید عمل ابدو مینو پلاستی انجام بدم 

یه نفر مینی ابدو بود که شبش مرخص شد من شب بستری بود ساعت 3/5 عملم شروع شد ساعت 9 شب امدم بخش

مبارکتون باشه من میخوام برم کرج عمل کنم هم عمل فتق هم عمل ابدو ولی گفتن یک شب کامل باید بستری بشی فرداش مرخصت میکنن

عزیزم ابدوی کامل داشتی یا مینی ابدو؟ گفتی خوب نیس کلا برنامه هام بهم ریخته استرس گرفتم نرفتم سونو و ...

عزیزم اول باید ببینی کاندید این عمل هستی یا نه ؟بعدشم هر عملی درد داره .اگر دکتر خیلی خوبی پیدا کردی و کاندید این عمل هستی یک لحظه هم شک کن و پرقدرت برو جلو .چون من پارسال عمل نکردم 25میلیون بود اخر مهر امسال میخوام برم کرج عمل کنم چهل تومان با بیمارستان و دارو وگن برام تموم میشه خداکنه بیشتر نشه .تازه دکترمم گفته از اذر افزایش قیمت داریم .

بخیه های سزارینم خیلی تمیز بود این به اون تمیزی نیست

خب این عمل چون خیلی بخیه داره من یکساله دارم دنبال دکتری میگردم که خیلی تمیز بخیه بزنه به خاطر همینه که تصمیم گرفتم برم کرج و دوتا بچه هامو یک هفته جا بزارم چون تمیزی و زیبایی بخیه و زیبایی ناف و فاصله خط بخیه با ناف خیلی خیلی برام مهمه .این همه پول میخوام بدم باید زیبایی ش هم زیاد باشه 

دکترت کی بود؟ منم وزنم مثل شماست ولی پرنیا گفت 65 میلیون  میشه پیجشو بهم بدی

دکترهای تهران بیشتر میگیرن .البته اگر عمل ابدو داشته باشی و لیپو ی پهلو و پشت و ترانسفر به باسن دیگه کمتر ازاین نمیشه 

عمل چی هس اینی ک گفتی یعنی وزنت و کم کردی ؟ 

وقتی که لاغری و بی ام ای استانداردی داری ولی شکم خیلی بزگ و شل و افتاده ایی داری و عضلات در رفته و باورزشم لاغر نمیشی حتی اگر هم لاغر بشی پوست شل و اویزونی داری چاره ایی جز عمل ابدومینو پلاستی نداری پوست شکمتو میکشن و کمرت باریک میشه البته به اسکلت بندی هرکسی مربوطه ولی در کل دیگه چربی برات نمیمونه 

اسی من بعد سزارینم قسمت بالای نافم خیلی عقب نرفته  رو مخمه یکم شکم دارم وزنم ۶۹کیلو قدم ۱۶۵ ولی ...

اره عزیزم از این ور پهلو تا اون ور پهلو بخیه داره که اگر خوب بخیه بزنن و پماد استفاده کنی و پوست خوبی هم داشته باشی جاش کم رنگ میشه ولی نمیره خیلی ها میرن روش تتو میزنن .اگر جراحت کارش عالی باشه دقیقا رو خط سزارین بخیه میزنه که لباس زیر کامل اونو میپوشونه 

کسی تجربه داره میگن درن رو دربیارن شکم اب میاره؟ 

عزیزم خیلی ها بعد سه روز خیلی ها پنج روز بعضی ها هم هفت تا ده روز بعد درن هارو درمیارن شماهم احتمالا روز دهم .اصلا نمک نخور وتا میتونی کم کم راه برو .اب زیاد بخور .ابم بیاره با سرنگ میکشن .باید گن یا شکم بندت طوری باشه که جلوی ورم کردن و اب اوردن و بگیره 

عزیزم چه طوری با درن رفتی سر کار ؟بعد چه قدر درن هاتو دیر دراوردی ؟معمولا روز پنجم درمیارن 

درن ها رو روش باند میزاشتم و گن میپوشیدم حرکت نمی کرد بعد از این درن هایی بود که فقط یه لوله مثل مال سرمه منم کارم نشستنی بود سخت نبود

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................

بچه ها سلام من بالاخره عمل ابدومو هفت ابان شنبه شب انجام دادم و الان جمعه 13ابانه .حالم خیلی بهتره و مدام کارهای بچه هامو انجام میدم .خیلی چیزها شنیدم درمورد این عمل که انگار ازوسط نصف میشی و همون سزارینه ولی انگار ماشینی از روت رد شده و .شاید دلیل اینکه من همچین حسی نداشتم این بود که به تمام علایم این بیماری اگاه بودم .مثلا ضعف شدید بعد عمل خیلی خیلی طبیعیه .انتی بیوتیک های قوی که تو طول دوره ی نقاهت باید بخوری ضعیفت میکنه .اونایی که کم خونی دارن خیلی باید مواظب باشن .من فقط یک شب بیمارستان بودم و نیازی به کیسه ی خون نداشتم .دکترم گفت میتونی به پهلو بخوابی رو درن هات .ولی خب من سه روز بعد عملم درن هامو دراوردم و ازهمون جا مستقیم برگشتم شهر خودم و هفت ساعت تو ماشین بودم .سخت بود ولی قابل تحمل .چون دیاستاز شدید بودم و فتق هم عمل کردم بهم گفت تا یک ماه با گنت حتما باید شکم بندت و هم ببندی .الان هم گن بستم هم شکم بند روش .دکترم گفت دوهفته بعد بیا کرج تا معاینه ت کنم و بخیه های نافت و بکشم .چون بخیه های عمل ابدو جذبیه .فقط باید مال ناف و بکشی