2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل ابدو و لیپو

| مشاهده متن کامل بحث + 210904 بازدید | 602 پست
عزیزم شکمت رو دیدم انگار خیلی تخت نشده اره ؟ دور شکمت چند بود چند شده؟

سلام شکمم کامل تخت شده یه کوچولو خیلی کم پهلو دارم 

وقتی درن ها رو بکشی میتونی به پهلو بخوابی به من اینطوری گفت خیلی سخته به پشت خوابیدن

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
سلام شکمم کامل تخت شده یه کوچولو خیلی کم پهلو دارم  وقتی درن ها رو بکشی میتونی به پهلو بخوابی ...

مبارکت باشه عزیزه دلم

من نمیتونم ب پهلو بخوابم خیلی فشار میاد بهم

دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر می‌نوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲     ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺)   ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام یه سوال دارم ازتون منم عمل ابدو سه هفته پیش انجام دادم ولی حالت ورم وحشتناکی تو ناحیه شکمم دارم که دکتر میگه ورمه ناشی از عمله ولی خوب خیلی غیر عادیه نگرانم برای شما هم اینطوری بود

سلام یه سوال دارم ازتون منم عمل ابدو سه هفته پیش انجام دادم ولی حالت ورم وحشتناکی تو ناحیه شکمم دارم ...

سلام عزیزم نه ورم شدید نبود

سلام  خسته نباشید خواهش میکنم اگه کسی هست کمکم کنه  خیلی اعصابم خورده تازه رفتم بخیه نافم باز کرده ولی جوش نخورده چکار کنم  ی پماد نوشته یک میلیون 500 میشه نداشتم بگیرم  اینا مه عمل ابدو انجام دادن راهنمایی کنن 

دکترت کی بود؟ منم وزنم مثل شماست ولی پرنیا گفت 65 میلیون  میشه پیجشو بهم بدی

سلام عزیزم پرنیا خوبه ؟من خیلی دوست دارم عمل کنم یکی از گزینه هام پرنیاس ، میشه توضیح بدی

اگر پنجمین خورشید داشتم دیگه غمی نداشتم
سلام تاپیک رو کامل خوندم ممنون از اطلاعات مفید و مختصری که ارائه دادید  من به اینستا دسترسی ند ...

ندارم متاسفانه تو گوگل بزنید کتایون هاشم اطلاعات مطبشون میاد