2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل ابدو و لیپو

| مشاهده متن کامل بحث + 210958 بازدید | 602 پست
ولی استیلت عااالیه عالی😍😍😍 زیر کمربندت تخت اون ارزوی منه🥺

قربونت 

خدایش از قبلیش هزار برابر بهتره راحت سدم واسه لباس پوشیدن 

اره بقیه خیلی گرون بودن این قیمتشم خوب بود 

الان چقدر میکیره 

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
قربونت  خدایش از قبلیش هزار برابر بهتره راحت سدم واسه لباس پوشیدن  اره بقیه خیلی گرون بو ...

۸ ماه پیش ک کنسل کردم گف ۲۴ این دفعه گف ۳۲ بازم نسبت ب اونای دگ خییلی اختلاف داره 

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت  خدایش از قبلیش هزار برابر بهتره راحت سدم واسه لباس پوشیدن  اره بقیه خیلی گرون بو ...

حالا اگه مینی ابدو شم دردش کمتراز ابدوعه؟

اره یه نفر مینی بود نه همرته داشت نه چیزی به ساعت بعد هم مرخص شد 

فردا ساعت ۶ مطبم فقط دعا دعا میکنم مینی باشم ، مرسی عزیزم هردفه ب سوالام ج دادی ❤❤😘

بهم خبر بده از نتیجه ان سالله خیره

سلام عزیزم خوبی ببخش بازم‌مزاحم شدم، امشب ک داشتم اینستارو میگشتم ی پیجی بنام کلینیک نیکان دیدم چن تا از فیلماش همونایی بود ک کلینیک پاسارگاد گذاشته خیلی ناراحت شدم ینی داستان چیه؟ اونایی ک تو پیجن کاره خود هاشم نیس ینی😢

میگم شما موردی غیر از خودت دیدی اونجا ؟ باهاشون حرف نزدی؟

سلام عزیزم خوبی ببخش بازم‌مزاحم شدم، امشب ک داشتم اینستارو میگشتم ی پیجی بنام کلینیک نیکان دیدم چن ت ...

نه کسی رو ندیدم من سر ساعت میرفتم سر ساعت میامدم نمی دونم

سلام عزیزم خوبی، تو راه برگشتم 

راستش دوتا مسئله باعث شد مردد شم

یکی اینکه مطبش هیشکی نبود هیشکی وقتی ک من رفتم هیچ نمونه کاری ام تو گوشیش نداش ک نشونم بده

و اینکه فهمیدم پیج دست ی ادمینه ک کار سه تا دکترو میذاره و همه رو تو پیج هردکتری بنام اون دکتر میزنه بنظرم این رسما تقلبه 

قیمت هم همون ۳۲ اینش خوبه ولی ریسکش بالاس میخام بیشتر فکر کنم فعلا

سونو و آزمایشارو برام نوشت گف هروقت خودت اوکی باشی عملت میکنم

اها راستی اکثر مشاوره ها بمن گفتن مینی ابدو

ولی دکتر هاشم گف ابدوی کامل میخای ، خیلی تمایل دارم ب مینی ابدو

اطلاع داری موقع زایمان سزارین میشه همزمان عمل ابدو هم انجام داد؟

شنیدم فقط پوست رو ورمیدارن ولی اصولی نیست چون بدن هنوز جا نبفتاده

سلام خانمی من نه روزه ابدو  و لیپو شدم گن بستم  میتونم ب پهلو بخوابم واقعا کلافه شدم انقد رو باسن خوابیدم

دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر می‌نوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲     ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺)   ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺

عزیزم شکمت رو دیدم انگار خیلی تخت نشده اره ؟ دور شکمت چند بود چند شده؟

دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر می‌نوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲     ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺)   ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺