2777
2789
عنوان

به نظرتون بمونم به پای دوست پسرم…؟

666 بازدید | 43 پست

دو ساله دوستیم ۱۹ سالمونه ( خودم میدونم بچه ایم پس نگین😐) امسال قبول شد یه چیز چرت ولی نرفت دو سال محروم سد از کنمور 

من قبول شدم و دارم میخونم

بهش میگم برو سرباز ( داداش بزرگش نرفته ایثارگری داره و‌اگ اول این بره ۸ ماه میره و تمام) بعذش بیا یه مغازه بزن و کار شرثع کن ۲۳ سالگی اینا نامزد کنیم 

ولی اون میگ میرم آزاد میخونم بیرون هم میرم کلاس ( رشته و کلاس بیرون در مورد کامپیوتر) بعدشم که لیسانس گرفتم میام دفتر میزنم و کار میکنم یعنی کم کمش ۷ سال میکشه و من ۲۶ ۲۷ سالمه دوسش دارم و حس بچه گانه نیس این و مطمئنم

ولی دور و بر ما همه زود ازدواج میکنن تا ۲۲ دگ همه نامزد میکنن دخترا نمیدونم چیکار کنم…

رابطه تون اصلا عاقلانه نیست

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه هرکی هرکاری کرد توهم باید همون کارو ادامه بدی ؟ سنت وااااقعااا کمه  ... فعلا درس بخون کارکن بعد ک ازدواج کردی دستت توجیب خودت باشه بزار از جووونیت لذت ببری پس فعلاا صبرکن  

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘

بخدا اینا نمی گیرن من از14سالکی به پاش موندم اونهم 19بودتو28سالگی ول کرد رفت با یک پرستار ازدواج کرد من بعدازازدواجس چهارسال گریه کردم امسال اردیبهشت به خودم اومدم باورکن این ها نمی گیرن ول کن 

مگه هرکی هرکاری کرد توهم باید همون کارو ادامه بدی ؟ سنت وااااقعااا کمه  ... فعلا درس بخون کارکن ...

منم خیلی دوسش دارم اونم خیلی دوسم داره ولی میترسم این همه صبر کنم و‌منتظرش باشم و آخرش هیچی به هیچی زندگیگ تباه شه

اشتباه نکن زندگی معلوم نیست تا اونموقل خیلی اتفاقامیوفته من ۸سال ب پای کسی موندم ولی اخرش هیچی ب هیچی ۸سال عمرموریختم اشغالی

🚫🚫"لطفالایک ممنوع"🙏متشکرم😉🚫🚫
۱۹ سالته یک‌جور میگید بمونم پای دوست پسر انگار مثلا ۳۵ سالته ..‌الان نه وقت ازدواجته و نه ۲۲ سالگی . ...

عزیزم همه جا فرهنگش فرق داره من هنوز هیچی نشده هیجی نشده از سمت خانوادم حرفایی میشنوم که یعنی ازدواج کن وقتته من‌خودم‌ خوب میدونم ۱۹ سالگب اصلا سن نیست

با توجه به تجربه خودم میگم سن پایین خودتو اسیر کسی نکن  بعدا فکرت180 درجه تغییر میکنه و تویی میمونی که هیچ راه پس و‌پیشی نداری گناه داری دلت برا خودت بسوزه

🌻 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا 🌻                                               دوت دیریام 🌊😎