2777
2789
عنوان

به نظرتون بمونم به پای دوست پسرم…؟

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 43 پست
منم خیلی دوسش دارم اونم خیلی دوسم داره ولی میترسم این همه صبر کنم و‌منتظرش باشم و آخرش هیچی به هیچی ...

یعنی توایندتو فقط تو ی ازدواج میبینی یا بادوست پسرت ؟ دخترخوب  بخداااا ازدواج هیچ برتری نداره  تو بشین درس بخون ب اینده روشنت فکرکن برای خودت کسی بشی اون موقع وقتی صاحب شآن اجتماعی بشی ببین کیا برات سرودست میشکنن

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم همه جا فرهنگش فرق داره من هنوز هیچی نشده هیجی نشده از سمت خانوادم حرفایی میشنوم که یعنی ازدواج ...

خودت باید برای ایندت تصمیم بگیری ن پدرمادرت 

پس ب حرف هیچکس جز خودت گوش نده

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
با توجه به تجربه خودم میگم سن پایین خودتو اسیر کسی نکن  بعدا فکرت180 درجه تغییر میکنه و تو ...

خودم دوسش دارم خیلی بهش وابستم ولی نه شرایط خونوادگی درستی داره نمیتونم زیاد توضیح بدم در اون‌حد‌که‌باباش اندازه ای داره همون اندازه هم قرض و اینا داره 

اونم خیلی دوسم داره بیشتر از من اینم مطمئنم 

نمیدونم چیکار کنم

ینی چی تا 22 همه نامزد میکنن .مگ همه باید تهش شوهر کنن

بدم میاد از اینایی ک بزرگترین دستاورد زندگیشون ازدواجشونه😏

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

دورو بریات اشتباه میکنن زود ازدواج میکنن تو میتونی باهاش باشی ولی اگه موقعیت بهتر برات پیش اومد ازدواج کنی 

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
عزیزم همه جا فرهنگش فرق داره من هنوز هیچی نشده هیجی نشده از سمت خانوادم حرفایی میشنوم که یعنی ازدواج ...

بله درسته اما فرهنگ غلط رو آدمها جا میندازن ..یکجا باید این مسائل جلوش گرفته بشه و خود دخترها نباید تن بدن 

خب خودت گفتی سنت کمه پس دوباره نمیگم😅

ببین یه چیزی رو رک بهت بگم از الان هیچیییی مشخص نیست  از کجا میدونی این همه برنامه ریزیاش عملی بشه؟

من نمیگم ازش جدا شو

اما درستو بخون سعی کن از لحاظ مالی مستقل باشی خلاصه مزیتاتو بالا ببر  باشگا برو درامد داشته باش بعددد با توجه به شرایط چن سال بعدت فکر ازدواج با یه گزینه ی هم سطح خودت باش😎✌

طرز فکر و احساس الانت با چن سال بعدت یکی نیس از الان اونو شوهرت تصور نکن که بعدا اگه اتفاق دیگه ای افتاد برات سخت باشه  بزار به یه ثبات نسبی برسی بعد فکر ازدواج باش  (حدودای  ۲۴  ۲۵ ...)