2777
2789
عنوان

بهم گفتن ما اجازه فروش به شمارو نداریم

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 48 پست
تو دیگ کی هستیب شوهرت توهین میکنی واسه ی نره خر که 4 برابر پول گرقته ازت

شوهر بی شخصیتم دهن نجسشو جلو غریبه ها باز میکنه و لجن پراکنی میکنه عیب نیست ؟! 

اون فروشنده هر کی بود منو میشناخت من له شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این مردک بی شخصیت اگ شخصیت حالیش بود اونطور دهن کثیفشو باز نمیکرد حوصله داریا

تو دلت شاید از رفتارای دیگه اش پره ولی اینجا حق با شوهرت بود و شما تحقیرش کردی، رفتار فزوشنده ها بد بوده اول همسرتم به رفتار اونا واکنش نشون داده

بعد یه سال گذشته هنوز یادته ارزش چارتا دونه روسری از شخصیت خودت و شوهرت برات بیشتره فک نکن شوهرتو جلو غریبه ها خراب کنی خودت بالا میری

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فاجعه تا دوروز چشمام از گریه باز نمیشد و شوهر خرم میگفت چیزی نشده اینهمه مغازه اصلا متوجه له شدن غرو ...

شاخ تو جیبت میزاشتن که خرید کنی جنساشون رو دستشون نمونه

اگه واقعا میشناختنت و حرمت برات قائل بودن به احترامت اون لحظه کوتاه میومدن پس نمیشناختنت

باورت میشه یکساله شال و روسری نخریدم جز اونجا هیجا نمیتونم خرید کنم بعد از اونجا یه خريدایی میکردم ج ...

این فقط زاده ذهنته دوست عزیز ، ی روزک حوصلت سرمیره تنهایی از صبح برو بازار و ده تا مغازه رو زیرو رو کن همه اجناس را ببین اونوقت متوجه میشی ک این جنسها تو همه مغازه ها هست ،اون ادمها شخصیت شوهرت را خوردکردن و تعجب میکنم چطور شما همچین اجازه ای دادی ....

ی درصد فکرکن همسرت با تو اینکارو میکرد اصلا عشقی ازش توی دلت میموند؟ یا با خودت میگفتی همه در الویتشن من اخرین الویتم 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
شوهر بی شخصیتم دهن نجسشو جلو غریبه ها باز میکنه و لجن پراکنی میکنه عیب نیست ؟! اون فروشنده هر کی بود ...

نه تو سلبریتی هستی ک همه بشناسنت و ابروت بره ن اونو مالی بوده توهم هرچی باشه باید پشت شوهرت میموندی ن اینکه جلو ی عده پفیوز بزنی تو سر خودت

کارما💫    https://s6.uupload.ir/files/کف-پذیرایی-لوکس_ce84.jpg.                   https://s6.uupload.ir/files/images_(6)_c58g.jpeg

عزیزم این مردک بی شخصیت اگ شخصیت حالیش بود اونطور دهن کثیفشو باز نمیکرد حوصله داریا

از روزی که ازدواج کردی، شما و همسرت در برابر دیگرون یک نفرید 

همسرت میگه عجله کن 

میگفتی (باشه عزیزم بریم انشاالله یه روز دیگه میایم)

اصرار به موندن از طرف شما باعث به وجوداومدن جو متشنج شد

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
شوهر بی شخصیتم دهن نجسشو جلو غریبه ها باز میکنه و لجن پراکنی میکنه عیب نیست ؟! اون فروشنده هر کی بود ...

عزیزم اینکه دوست داری شخصیت شوهرتو یه ادم قهرمان و قدرتمند و باادب تو دیدگاه همه جلوه بدی حقته و کاملا هم حق داری ، ولی وقتی خودت میگی مشتری چندساله ای و حرمتت را نگه نداشتن و مردها هم ک حساس تر از ما غرورشو ی مرد بیشعور با صورت کج و کوله له کرده انتظار داشتی وایسه نگاهش کنه هیچینگه ، جدا عجیبی .....من بودم میگفتم حق با شوهرمه اصلا شال نمیخوام و شما هم یادتون باشه مشتری مدارنیستید ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

اون توهینش مودبانه بوده در ظاهر

و توهین هسرت ناسزا بوده

اینکه سریع تر یکیو انتخاب کن یعنی برو بیرون حوصلتو نداریم

تا خودم نگفتم لایکم نکنید ممنون🫡
نه تو سلبریتی هستی ک همه بشناسنت و ابروت بره ن اونو مالی بوده توهم هرچی باشه باید پشت شوهرت میموندی ...

وا مگه قراره سلب باشم ک از آبروم بترسم ؟ 

هر کسی شخصیت داره اگ اینطوره راه بیفتیم تو شهر فحش بدیم بگیم ما ک سلب نیستیم کسی مارو نمیشناسه راحت یاشیم 😂 من ب هیچ وجه خودمو با آدم بی شخصیت یکی نمیدونم از جبر روزگار تحمل میکنم  

من بودم از چنین جای اصلا خرید نمی‌کردم 

راه بری صدتا مغازه فروش است 

همون اول باید سریع میومدی

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
وا مگه قراره سلب باشم ک از آبروم بترسم ؟ هر کسی شخصیت داره اگ اینطوره راه بیفتیم تو شهر فحش بدیم بگی ...

خب پس از این دام بیشخصیت جداشو راحت بشه

کارما💫    https://s6.uupload.ir/files/کف-پذیرایی-لوکس_ce84.jpg.                   https://s6.uupload.ir/files/images_(6)_c58g.jpeg