2777
2789
عنوان

به نظرتون بمونم به پای دوست پسرم…؟

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه دوثتی دارم کوچکتر از تو بود وارد یه رابطه ی مسموم شد که پسر عصبی ولی بااین تفاوت که مغازه زده بود در مورد خدمتم میخواست معاف شه ولی ایقد این رابطه مسموم بود که دیگه وقتی گفتم جدا شو بی توجیه جدا شد و بعد مدتی وارد یه رابطه خیلی بهتری شد

بیچاره اوون عاقلع  شما مشکل داری  اصلا پسر ۱۹ ساله سبیل داره 🤣🤣🤣🤣

دقیقا میگه به پسر۱۸ساله میگین اقامون بخیه های ختنش باز میشه🤣😅😅

خدایا هرکی هرچی واسه ما میخواددوبرابرشو به خودش بده🥰

اشتباه نکن.من ۹سالو نیمه با یه نفرم کلی هیچی به هیچی انقدر که اتفاقای چررت پیش نیاد.

خیلی سخته تو سنی برسی که همش اعصابت و روحت خسته باشه

نمیدونم چرا حرف حق میزنی تعلیقت میکنن
عزیزم همه جا فرهنگش فرق داره من هنوز هیچی نشده هیجی نشده از سمت خانوادم حرفایی میشنوم که یعنی ازدواج ...

استارتر جان من نظر خودم رو میگم 

تو برهه زمانی الان ازدواج زیر سن ۲۶ اشتباهه

هدف شما هم از ازدواج راضی کردن خانوادته 

الان متوجه این اشتباه نمیشی که،پنج سال بعد ازدواج میگی "اگه به عقب برگردم،به خاطر طرز فکر بقیه،تصمیمات مهم زندگیم رو نمیگیرم"

کاملابستگی به طرفت داره ببین پسرکاری وزرنگی است یانه ماتوهمین سن نامزدکردیم خیلی دوری وسختی دانشگاه وکاروخدمت کشیدیم ولی خداردهزارمرتبه شکرراضی ام همسرم نمونس خداروشکرالانم هم کارمنده هم اتوبوس داره ماهیانه 17تومن دارمدشه

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه