2777
2789

من ۲۴ سالمه قبل اینکه عاشق بشم کسی بودم ارزوی هرررکسی بودم خاستگارای فوق پولدار( خودمم از خانواده فوق مرفه و از نظر ظاهر همه میگفتن عالی)

و شاد و پر شور بودم ولی خاکی هیچوقت خودمو نگرفتم دوستام همه میگن واقعا خاکی هستی

ولی عاشق یکی شدم با دروغ شغل خوبی گفت از خودش منم گفتم خب خوبه وقتی شغلش اینقد توپه ادامه میدم‌۳ سااااال من تو این رابطه کشیده شدم و چه اذیتا که نشدم و دعوا هایی که پای خونواده ها وسط کشیده شد(الانم خانوادم‌ میگن هیچوقت نمیدیم تورو بهش)

و بعد ۳ سال فهمیدم شغلش دروغ بود و جداشدم ۳ ماه 

ولی نتونستم باز بهش برگشتم هرچن میدونم‌بهش نمیرسم واینا ولی هر چن روز یه بار باهاش باید حرف بزنم‌ نمیتونم‌کنار بزارمش

من هیچوقتتتتت نمیتونم جز اون با کسی ازدواج‌کنم‌ اگه اونم‌ نباشه مشکلی نیس ولی نمیزارم هیچوقت ازدواج کنم

چون دلم مرده احساساتم مرده من نمیتونم بدون عشق ازدواح‌کنم نمیتونم بدون عشق  و فقط بگم چون بهترینه و پولدار برم با یکی ازدواج‌کنم بعد اون احساس غریبگی با همه کس میکنم...

مثبت ۱۸!!!!

درست

مثبت ۱۸کجا بود قصدتون چیه از این کارا

خدابت صبر بده عاشق شیو و....

امشب گلرخ میمیرد! بلاخره امشب گلرخ میمیرد قبل هرچیز امضا رو بخون!۲۳سالمه و ۸۵ رویداد خاصیه تولد عزیزدلم داداش شهابم..♡ اگر بدون لایک و جواب گذاشتمتون چون من از حیوانات وحشی  اکثرا بی تفاوت میگذرم 😇🌸تشبیه خوبی بود اینجا کم نیستن همچین افرادی  🤪 مذکر ها درخواست ندید و در تایپکم شرکت نکنید و ریپلای نکنید! سوم اینکه اسمم گلرخه اگر سوالی ازتون تو تایپک پرسیدم درمورد همون میخوام بدونم  مخالف اینم که کسی به عقیده کسی توهین کنه یه دختر تیرماهی  مشهدی  اگر در تایپکام بی پروا صحبت میکنم چون کسی نیست که برای شناسایی ازش واهمه داشته باشم و مقصدم جداست  و برای همه ناشناسم.. 😊‌                  من از اندوهایم ارام میگذرم تا قدرم را بدانند گویند که هرکس رود عزیز میشود میرسد روزی که خواهم رفت  ‏متن نامه ی علی شریعتی به عشقش :عزیزِ مهربانِ بداخلاقِ صبورِ تندجوش! امید بخشِ  یأس آورِ، پرحرفِ حرف نشنو،بدترین بدِ خوب‌ترین خوبِ با وِی نتوان زیستن، بی وِی نتوان بودن! یک جورِ درهم برهمِ شلوغ پلوغِ قرو قاطی عزیزی که تورا نمی‌توانم تحمل کنمو دنیا هم بی تو تحمل ناپذیر است»متاهل و متهعد به عشق زندگیم برای رسیدن به هم دعامون کنید 😊 امیرپاشام♡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیزی که الان توی زندگیت داری عشق نیست.انقدر ارزش خودتو پایین میدونی؟! 

از کجا میدونین عشق نیست؟ عشق قدرتش زیاده اوتقد ک نمیتونی حودتو قانع کنی که یه ادم بدردت نمیخوره

اگر دهر بر کسی وفادار بود علی (ع) سزاوار بود

دوست های من از طبقه مرفه بودن در حد شمیرانات و شهرک غرب تنها چیزی که تو اونا دیده نمیشه این حد از وابستگی و درماندگی سر یک آدم دیگه است 

شما یا سن‌ات کمه یا هنوز به بلوغ فکری نرسیدی عزیز

از کجا میدونین عشق نیست؟ عشق قدرتش زیاده اوتقد ک نمیتونی حودتو قانع کنی که یه ادم بدردت نمیخوره

تموم عالم میگن بیخیالش شو ولی من نمیتونم خودمو قانع کنم

حتی از ته دلم از خدا خاهش کردم درستو جلو پام‌بزار 

و هربار برگشتم‌بهس😔

مثبت ۱۸!!!! درست مثبت ۱۸کجا بود قصدتون چیه از این کارا خدابت صبر بده عاشق شیو و....

دقیفا منم همینو خواستم بگم همه عنوان تاپیکاش مثبت ۱۸😐

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
دوست های من از طبقه مرفه بودن در حد شمیرانات و شهرک غرب تنها چیزی که تو اونا دیده نمیشه این حد از وا ...

عزیزم ربطی به پولداری نداره

منظورم این بود نمیدونستم یه روز به اینجا میرسم😔

از کجا میدونین عشق نیس؟؟ وقتی هیچ‌جوره نمیتونم دل بکنم

چون آدم توی عشق شخصیتش رشد میکنه نه اینکه افسرده و غمگین بشه.

داری میگی هر چند روز یک بار باید باهاش حرف بزنی، این بیشتر شبیه اعتیاد و وابستگیه عاطفی هست نه عشق. آدما توی عشق همو آزار نمیدونم اما تو آزار دیدی. 

یعنی انقدر ...... که توی سه سال متوجه نشدی!! تعجب میکنم و برام غیر قابل باور 

قایمش‌کرده بود میکفت میترسیدم بفهمی حتی به دوستاش گفت اگه پرسید فلان چیزو بگین وگرنه از دستش میدم😔

عزیزم خودت دوست داری زندگیتو خراب کنی ما چکار کنیم؟همین راهو پیش برو ۶سال دیگه میفهمی بزرگترین اشتباه زندگیتو کردی و پشیمون میشی و دیگه فایده ای نداره چون بهترین سنت رو از دست دادی که تکرار شدنی نیست.من حداقل ۱۰سال ازت بزرگترم که دارم این حرفارو بهت میگم.

یه روز خوب میاد