الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جریان اینه دوران دوستی مچش گرفتم میگه برا نیازه الان من چه کنم
اگه باهاش دوستی و ازدواج نکردی و این کار رو انجام میده بزارش کنار چون معلوم نیست بعدش میتونه ترک کنه یا نه و اینکه زنای خیابونی بیماری های متفاوتی دارن ممکنه بهش منتقل شده باشه رایج ترینشم زیگیل تناسلیه که ممکنه ویروس توی بدن مرد باشه اما چون قویه نشون نمیده ولی راحت به خانم منتقل میشه
فک نکنم تو این دوره زمونه مردی باشه که اولین تجربش برای شب ازدواجش باشه ... این یه حقیقته ... فقط خیلی ها لو نمیرن یا نمیگن .. اونی که تجربشو نداره چند سال بعد ازدواج براش جالب میشه تجربه کنه
همه میگن ما دوس نداریم بدونیم ولی من رو مخم بود حتما برام تعریف کنه حالا نمیدونم کامل گفت یا نه . دوست نداشتم زنی باشم که عین پپه ها و گاگولای ساده لوح خودمو گول بزنم که یوسف پیامبر گیرم اومده مثل خیلیا که گذشته شوهرشونو نمیدونن هی میگن شوهر ما پاک بوده دوست دختر نداشته رابطه نداشته ... الان تک و توک پسر هست که سن بیستو دو سه سالگی زن بگیرنو تو یه دهات کوچک بودن که تو دید بودن نتونستن قبل ازدواج کاری کنن ولی بقیه همه ...